Tu ai încercat produse bio și vegan friendly?

Din ce în ce mai multe femei aleg să folosească produse bio și vegan friendly, realizând că sunt mult mai sănătoase. Iar acest lucru este extrem de bun! Produsele BIO sunt supuse periodic la verificări pentru a își menține această etichetă. S-a demonstrat că ele au cea mai bună proveniență și sunt de cea mai bună calitate. Asta pentru că sunt făcute doar cu cele mai curate ingrediente, într-un mod prietenos cu mediul care ne înconjoară.

Mare parte dintre produsele de îngrijire care se găsesc pe piață conțin toxine și substanțe chimice, care sunt absorbite în piele. Unele dintre ingredientele ce se regăsesc în aceste produse nu permit pielii să respire, obturează porii. De aceea este foarte important să știm ce anume aplicăm pe pielea noastră, astfel încât să nu o îmbolnăvim!

De ce să alegem cosmeticele bio și vegan friendly?

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman. Aceasta absoarbe toate substanțele cu care intră în contact, așadar este extrem de important să acordăm atenție produselor cosmetice, indiferent că vorbim despre cremă, loțiune de corp, șampon, strugurel sau produse demachiante.

  • cosmeticele bio te feresc de toxine și de substanțe chimice, ingredientele din compoziția acestora fiind naturale
  • ele reprezintă o alegere sănătoasă pentru pielea noastră, reducând riscurile de a avea probleme de sănătate, cauzate de substanțele chimice din produsele obișnuite folosite pe termen lung
  • mirosul acestor cosmetice provine din ingrediente 100% naturale
  • cosmeticele bio sunt bogate în nutrienți. Ele hrănesc pielea cu ajutorul ingredientelor provenite din agricultura bio, cu efecte benefice pe termen lung, pentru o piele sănătoasă și radiantă
  • folosind bio, evităm reacțiile alergice. Știm că substanțele chimice pot provoca erupții sau roșeață. Acest lucru nu se întâmplă în cazul produselor bio. Ingredientele atent analizate demonstrează acest lucru. Sunt ideale așadar pentru persoanele cu o piele sensibilă.

Ce m-a încântat pe mine la MyCosmetics?

Șampon Bio cu extract de grâu și orz, Detoxifiant, 95% Natural, 400ml. Acest tip de șampon este potrivit pentru toate tipurile de păr, împotriva factorilor poluanți. Extractul de grâu și orz protejează scalpul împotriva efectelor negative produse de substanțele toxice din mediul ce ne înconjoară. Baza pentru spălarea părului este extrem de delicată cu pielea și conține 95 % ingrediente naturale.

Apă micelară demachiantă cu ulei natural de cânepă cu CBD, 100% vegan, Revers, 500ml. Este un lichid ușor, inodor, care accelerează vindecarea microdeteriorărilor pielii, previne pierderea apei și protejează împotriva factorilor externi nefavorabili, precum radiațiile ultraviolete. Îndepărtează eficient machiajul și excesul de sebum fără a fi nevoie să folosim apă. Uleiul natural de cânepă cu CBD, obținut din semințe de cânepă (Cannabis sativa), are proprietăți nutritive și protectoare puternice.

Datorită conținutului de ulei natural de cânepă cu CBD, acid hialuronic și alantoină, are un efect calmant, hidratant și netezitor. Tenul rămâne profund curățat, reîmprospătat și intens hidratat mult timp. Produsul este bogat în substanțe biologic active, cum ar fi CBD, adică canabidiol, tocoferol și terpineol. Aceste ingrediente contin antioxidanți, antiinflamatori și au proprietăți antiseptice. De asemenea, CBD posedă proprietăți regenerative, iar acidul hialuronic proprietatea de a combina fibrele.

Loțiune de corp cu ulei natural de cânepă, CBD, Revers, 150ml. Datorită efectului său calmant, crema oferă o senzație imediată de ușurare, îmbogățind în același timp pielea cu substanțele nutritive necesare. Crește astfel rezistența acesteia la efectele nocive ale factorilor externi. Loțiunea oferă hidratare instantanee și regenerare intensivă a pielii uscate și deteriorate. Crema are proprietatea de absorbție rapidă și lasă pielea extrem de elastică și netedă mult timp.

Dacă îți dorești să păstrezi cele mai înalte standarde și să folosești doar cosmetice cu cele mai naturale ingrediente, alege MyCosmetics și nu vei regreta!

Produse originale de la branduri consacrate!

Transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei!

Suport telefonic de la specialiștii MyCosmetics!

Servicii de calitate garantate la achiziție!

MyCosmetics oferă un echilibru ideal între calitate și preț. Astfel sunt folosite mai multe ingrediente naturale în formule eficiente, care oferă rezultate vizibile. Dacă iubești animalele, iar aceasta este preocuparea ta principală, atunci poți alege din mai multe opțiuni vegane. Trebuie să știi că folosirea în cantități mai mici a produselor cu origine animală s-a dovedit că face bine și mediului înconjurător.

MyCosmetics oferă clienților profesionalism și standarde înalte, rezultate ca urmare a experienței îndelungate în domeniul produselor cosmetice și a pasiunii fondatorilor.

Voi ați încercat produsele bio și vegan friendly?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.