Jurnalul unei bufnițe – Eva și bufnița cea nouă!

Cu Eva și bufnița cea nouă se încheie seria cărților Jurnalul unei bufnițe. O serie care i-a plăcut foarte mult piticei, a fost tare încântată că a reușit să citească singură o serie formată din patru cărți. Și a îndrăgit-o tare mult pe Eva. A ajuns la concluzia că îi plac tare mult bufnițele și și-ar dori să aibă o prietenă precum Eva.

O știți deja pe Eva Penaj, prietenoasă și pufoasă ca o bufniță din pădurea stufoasă, după cum se recomandă. Îi place să scrie povești, să privească la stele, să mănânce înghețată cu afine și să participe la picnicuri. Aaaa…și adoră să doarmă cu prietenele ei. E înebunită după cuvântul bondar, ca și după noii ei papuci de casă.

Are și lucruri care nu îi plac, bineînțeles. Cum ar fi să se lege la șireturi. Dar știți ce? Nici mie nu prea îmi place… 🙂 De asemenea nu îi place să fie lăsată pe dinafară de către prietenele ei și nici să spele vasele.

Jurnalul unei bufnițe – Eva și bufnița cea nouă!

În ultima carte din serie, o bufniță nouă, pe nume Ina, sosește în Pomsburg. Deși Eva își dorește atât de mult să se împrietenească cu aceasta, ea nu prea vrea să își petreacă timpul cu Eva. Însă se pare că Inei îi place să se joace cu Lucy. Știm deja că Lucy este cea mai bună prietenă a Evei. Acest lucru nu este posibil!

Oare ce se va întâmpla? Își va pierde Eva cea mai bună prietenă?

Sau poate va mai câștiga o prietenă!

Aventurile Evei continuă!

Sigur micuții vor fi încântați să citească și ultima carte cu aventuri a Evei. Toate aceste aventuri aduc cu ele și unele învățăminte pentru copii, care de care mai folositoare. Fiecare copil se poate transpune în rolul Evei, exact cum a făcut și Rebecca Elliott. Aceasta a scris mai multe cărți, însă Jurnalul unei bufnițe este prima ei serie de cărți pentru micuții care abia au învățat să citească.

Seria o găsiți pe Libris, iar cei mici sunt siguri încântați să o răsfoiască!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.