Ce trebuie să știi când alegi un mobilier de baie?

O baie este spațiul din casă unde se strâng cele mai multe lucruri. Într-o baie vei găsi produse de curățenie, produse de îngrijire, de aceea trebuie să urmărești să alegi mobilierul potrivit pentru baia ta. Vei avea nevoie de un aspect îngrijit, însă și de spații de depozitare suficiente.

De aceea, înainte să te apuci să cauți mobilier de baie trebuie să vizualizi cum vrei să arate baia ta. Care sunt acele elemente de care ai nevoie. Este foarte important să o aranjezi în așa fel încât să nu pară nici aglomerată, dar nici dezorganizată.

Colecția AKRI impresionează printr-un alb mat, precum și joncțiunea colțurilor la 45 de garde. Acestea creează un cadru perfect pentru un front decorat de o geometrie angulară și finisaje vaste.

Când alegi un mobilier pe gresie, trebuie să acorzi o atenție sporită spațiului disponibil și modului în care se vor aranja la final piesele alese. Acest tip de mobilier ocupă mai mult spațiu vizual și tinde să încarce ambientul.

Un mobilier suspendat însă se va încadra mult mai ușor într-un ambient modern. Un ambient amenajat cu o atenție sporită asupra spațiului disponibil, dar și a utilizării mai frecvente a băii. Acest tip de mobilier poate include o bază pentru lavoar, un dulap coloană suspendat sau un dulap cu oglindă așezat deasupra lavoarului.

Avantajul mobilierului suspendat este că lasă spațiul de pe pardoseală liber. Acesta creează un ambient mult mai lejer și este foarte practic datorită faptului că spațiul de dedesubt poate fi curățat cu ușurință.

Linii unice într-o piesă de mobilier echilibrată și funcțională!

Mobilierul din colecția AKRI este unul sofisticat și minimalist. Reprezintă o sursă de unicitate și frumusețe în baie. Începând cu anul 2021, Savini Due propune o nouă gamă de mobilier pentru baie. Aceasta vine să răspundă exigențelor clienților, prin materiale noi și inovatoare, tehnologii performante, și soluții adaptabile în funcție de preferințele fiecăruia.

De ce să alegi un mobilier de baie din colecția AKRI?

  • Mânerul cu canelură nu afectează designul frontului sertarului.

 

  • Îmbinarea la 45 de grade este ideală pentru frontul decorat cu geometrie angulară.

  • Noua lampă LED “Cometa“ completează această oglindă cu formă ovală, ce poate fi montată atât orizontal, cât și pe diagonală.

  • Frontul sertarului cu aspect geometric este acoperită cu un finisaj special care accentuează caracteristicile moderne.

Un mobilier de baie modern are mult mai multe avantaje. Are finisaje lucioase, ajutând astfel la dimensionarea băilor de dimensiuni mai mici. Ușile dulapurilor au mânerele drepte, simple, sau nu au mânere deloc. Ele pot fi acționate prin forma lor. De asemenea alege nuanțe moderne – alb, gri, roșu, negru. Important este să fii atent la formă, unghiuri drepte, fără decorațiuni care să o încarce vizual. 

Utilarea și decorarea unei locuințe este o provocare pentru fiecare. Însă cele mai dificile alegeri mi se pare că sunt la baie. Când mă gândesc la baie, îmi vin în minte ordine, curățenie și mai ales funcționalitate. De aceea este necesar să alegem cu grijă ceea ce vom integra în această încăpere, pornind de la mobilierul de baie până la obiectele sanitare, precum cada, lavoarul și wc-ul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.