Căsuțe pentru copii, doar la Maniamall găsești!

Dacă ești în căutare de căsuțe pentru copii, sigur te va încânta ceea ce vei găsi pe site-ul Maniamall. Și dacă ajungi în acest magazin, nu vei pleca doar cu o căsuță, cu siguranță te vor încânta produsele și din celelelalte categorii ale site-ului. 

După ce ne-am mutat la curte, fetele își doreau tare mult un loc al lor. Un loc de poveste, un loc în care să se joace de dimineață până seara. Și așa am ajuns eu în magazinul online Maniamall, în căutare de căsuțe pentru copii. Această casă în miniatură este un cadou pe care mi l-aș fi dorit și eu când eram mică. Aici copilul se poate juca singur, cu alți copii sau de ce nu…cu tine. 

Pentru început, trebuie să alegi locul și suprafața pe care o vei dedica distracției celor mici. Ține cont ca locul să fie umbrit și pe cât posibil vizibil din bucătărie sau living. Astfel îi vei putea avea pe cei mici permanent în raza ta vizuală.

Căsuțe pentru copii – joacă, distracție, fericire!

Joaca afară, în aer liber, îl ține departe pe copil de diferite activități dăunătoare, cum ar fi statul la televizor întreaga zi  sau pe dispozitivele electronice. Dacă le cumperi o căsuță celor mici, le va stimula imaginația și dorința de a se juca cât mai mult afară.

Căsuțele de joacă pentru copii sunt disponibile într-o mare varietate de dimensiuni și forme. Normal, modelele mai mari sunt mai bune, mai ales dacă îți dorești ca cei mici să folosească această căsuță ani de zile.

Căsuța cu bile are o schemă de culori strălucitoare și un design atractiv care va fascina copilașii. Aceștia își vor îmbunătăți coordonarea mână-ochi, dar și abilitățile motorii fine, aruncând cele 20 de bile colorate pe acoperișul căsuței. 

Iar lângă căsuță, o masă de picnic, nu? Măsuța junior pentru picnic de la Little Tikes este ideală pentru copii atât pentru ora mesei, cât și pentru o mulțime de alte activități creative, cum ar fi desenatul și joaca. Acest tip de măsuță este destinat utilizării în exterior, conferind siguranță și confort.

Maniamall – site-ul cu peste 100.000 de produse!

Dacă îți plac produsele de pe site-ul Maniamall poți apela Call Center: 0749 151 050 sau primești informații la adresa de email info@maniamall.ro sau office@maniamall.ro. Dacă ai suficient spațiu în curte, îi poți lua și un tobogan. Însă pe lângă acesta, mai poți adăuga diferite obstacole. Pe care cei mici să le escaladeze pentru exercițiu fizic, dar și ore nesfârșite de distracție. Ca de exemplu o plasă, un mic perete de escaladă, un șir de inele de care să se prindă cu mâinile, o groapă de bile.

Nu ai nevoie de o curte mare pentru a amenaja un loc de joacă. Ai nevoie doar de puțină creativitate și bineînțeles de o atenție serioasă la gusturile și preferințele copilului tău. Dacă vei reuși să faci un loc de joacă deosebit de interesant, micuțul tău va uita de gadgeturi și îl va prefera jocurilor video.

O copilărie fericită este presărată cu multe momente de joacă. Dacă îți dorești să aduci bucurie în viața copiilor tăi, te  sfătuiesc să le amenajezi un spațiu de joacă chiar în curtea casei tale!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.