Alpin 57 Lux – peste 100 de sortimente de înghețata!

Cine nu iubește înghețata, răsfățul dulce care ne aduce răcoarea mult dorită în zilele toride de vară? Vara poate fi de-a dreptul stresantă, moleșitoare, interminabilă, uneori enervantă cu temperaturile ei exagerate. Însă eu o iubesc pentru culorile minunate pe care ni le oferă în fiecare floare! Pentru plimbările în parc, pentru limonadele reci, pentru înghețata delicioasă!

Noi mâncăm înghețată chiar și în anotimpul rece. Suntem mari devoratori de înghețată, însă vara sunt zile în care ne delectăm nu doar cu una, ci cu mai multe pe zi. Înghetata este preferata copiilor, dar și a adulților deopotrivă. Înghetata este plăcerea nevinovată a multor persoane care în rest au o alimentație foarte sănătoasă.

La cornet sau la pahar, facută în casă sau cumpărată de la supermarket, la cutie mare pentru întreaga familie sau în varianta mini, înghețata este un desert atât de popular și de delicios. De aceea vă spuneam că nu doar cei mici sunt topiți dupa ea, ci și cei mari.

Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România

Eu prefer înghețata tiramisu cu bucăți de ciocolată belgiană și sos de cafea, dar și pe cea cu fructe de pădure și iaurt cu sirop și pulpă de fructe de pădure.

Vreau să vă recomand astăzi un producător de înghețată care are atât de multe sortimente, încât îți va fi greu să alegi. Este vorba despre Alpin 57 Lux, una dintre cele mai mari companii de înghețată din România. În anul 2016 a devenit parte a grupului Food Union, care alătură inovația cu angajamentul față de consumatori în 10 țări europene.

În fabrica din Sebeș, județul Alba, sunt realizate produse de cea mai bună calitate. Fabrica dispune de spații de producție și de depozitare moderne, fiind urmărită în permanență satisfacerea nevoilor clienților. Găsim aici peste 100 de sortimente de înghețată sub diferite branduri, printre care amintesc Transalpina, Malgra, Fulg de Nea, Delicai, Ice-Pop, dar și o gamă de 30 de produse de înghețată Horeca. 

Din anul 2001, Alpin 57 Lux vine în întâmpinarea clienților și cu o gamă variată de produse de patiserie și brutărie congelată. Biscuiți, saleuri, coji pentru minieclere, foi cremeș, covrigei, proaspete sau congelate. 

Înghețata este o sursă bogată de vitamine, cum ar fi vitamina A, vitamina B6, vitamina B12, vitamina C, vitamina D și vitamina E. De asemenea, contțne tiamina, riboflavina și niacina. Are în componența sa și vitamina K care previne formarea de cheaguri de sânge.

Înghețata – preferata mea și a familiei mele!

Înghețata Transalpina cu fructe de pădure învelită de ciocolată – o ador. Este răcoritoare, perfectă pentru acele zile toride, în care simți că soarele te topește. Pe lângă acest sortiment, mai găsim și înghețată de vanilie bourbon învelită în ciocolată, dar și cu ciocolată învelită în ciocolată.

Înghețata cu frișcă și căpșuni este preferata mândrelor mele, din gama Tedi Play. Aceasta, pe lângă cea cu banane și căpșuni și zmeură și cacao este un deliciu pentru cei mici, care vor cere încă una…și încă una… De ce să nu le dăm și lor câte un Tedi Bețe? 🙂

Din categoria Gourmet, vă recomand o înghețată cu vanilie, cu sos de zmeură-rodie și glazură de ciocolată cu lapte. Sau poate preferați o Ekselence băț cu sos de caramel și glazură de ciocolată cu lapte. Cum sună? Răcoritor, nu???

În copilăria mea, adoram înghețata vafe, pe care am găsit-o și la Alpin 57 Lux, cu vanilie, ciocolată, frișcă sau fructe. Delicioasă! Mi-a adus aminte de zilele când mergeam în parc împreună cu părinții și mâncam câte 2 sau chiar 3 înghețate. Nu, nu mă săturam niciodată! Iar acum, fetele mă moștenesc. Ar mânca înghețată la mesele principale ale zilei, dar și la gustări.

Poți alege o înghețată sandwich sau una cu glazură, momente de răsfăț suprem!

Pepene galben, pepene roșu, Polarul autentic, gustul de altădată….Nu cred că am reușit să vă spun chiar toate sortimentele pe care le găsiți aici. Însă puteți intra pe site, îi puteți apela la numerele de telefon 0258 730 203 / 0258 731 986. Pe adresa de email comercial@alpin57lux.com sau chiar la sediu, în Str. M. Kogalniceanu Nr.46, Sebes, Alba.

Știai că: Înghețata este o incredibilă sursă de energie? Ea are o valoare nutrițională mare, deoarece conține carbohidrați, grăsimi și proteine. Acestea sunt elemente esențiale pentru energie. Chiar dacă consumând înghețată putem să creștem în greutate, atunci când avem nevoie de energie, consumată în cantitate echilibrată, nu ne va face rău.

Ce poate fi mai relaxant la o petrecere la piscină, alături de prieteni, de mâncare bună și de un desert răcoritor? Înghețata, în special cea de căpșuni, este perfectă pentru un astfel de eveniment, mai ales dacă și soarele este unul dintre invitații tăi speciali.

Descoperă produsele 100% românești de la Alpin 57 Lux. Iar înghețata…este vedeta site-ului, clar! Este imposibil să nu alegi măcar o caserolă, astfel încât să îi mulțumești pe toți pofticioșii din familia ta. Însă, la câte sortimente vei găsi aici, nu vei pleca cu mâna goală. Sunt sigură! 

Ție ce înghețată îți place? Care este preferata ta?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.