Cele mai pufoase lenjerii de pat le găsești doar la Vivre!

Știai că un somn odihnitor este dat de o combinație de mai mulți factori, printre care amintim o saltea bună, lenjerii de pat pufoase, perne confortabile sau o pilotă de calitate? Deși pare simplu la prima vedere, trebuie să știi că alegerea lenjeriei de pat este destul de dificilă. Doar trebuie să obții avantajele unui așternut de pat extrem de bun!

Calitatea unei lenjerii de pat este principalul lucru care ne preocupă. Pentru că cele mai bune și mai pufoase lenjerii de pat permit aerului să circule, astfel încât pielea noastră este oxigenată în fiecare clipă. Ele oferă un confort sporit, având un plus de eleganță. Și știi ce este cel mai important? Vor rezista la  multe utilizări și spălări, păstrând intacte aspectul și calitatea.

Cu cât țesătura este mai deasă, cu atât materialul este mult mai rezistent, iar calitatea lenjeriei este mai mare. În plus, felul în care este țesut materialul influențează finețea lenjeriei. Astfel, în funcție de țesătură, unele lenjerii vor fi mai moi, altele mai aspre.  

Cum alegi cele mai pufoase lenjerii de pat?

Când auzi numele Cocolino, instant te gândești la ursuleții aceia pufoși și drăgălași, nu-i așa? Ei bine, să știți că există și lenjerii de pat confecționate dintr-o microfibră plușată foarte fină, denumită fleece. Această microfibră a revoluționat atât industria de confecții, cât și pe cea textilă. 

Caracteristica acestor lenjerii, motivul pentru care au devenit atât de populare, este de a ajuta corpul uman să se încălzească într-un timp destul de scurt. Astfel, te vei relaxa și vei uita de nopțile friguroase de iarnă, mulțumită moliciunii și fineței acestora.

Ador lenjeria de pat în culori vesele, cu imprimeuri simple sau cu broderii delicate. Dormitorul este sanctuarul fiecărei persoane. Aici te refaci după o zi lungă și aglomerată, de aceea este extrem de important să ai o lenjerie de pat de calitate, nu doar aspectuoasă, ci care să fie și realizată dintr-un material rezistent și confortabil.

Lenjeria de pat pentru copii trebuie să fie aleasă în culori vii, vesele, cu imprimeuri cu personaje din desenele animate preferate sau cu motive din natură.

Copii sunt extrem de încântați de lenjeriile multicolore, cu personajele care îi îndeamnă să doarmă singuri. Astfel, se simt în siguranță, chiar dacă mami și tati nu sunt alături de ei.

Și vouă vă place să vă răsfățați în așternuturi și țesături delicate și pufoase? Dacă folosim și modele fermecătoare care ne încântă de la prima vedere, atunci succesul este garantat cu siguranță.

 

Un factor extrem de important este spălarea lenjeriei de pat la temperatura optimă, în funcție de materialul din care este facută. Acesta va determina modalitatea în care se va simți materialul la atingere, dar și felul în care este afectat acesta pe termen lung.

Sfaturi utile:

  • Nu umple cuva mașinii de spălat la maxim atunci când speli produse mari, cum ar fi lenjeriile de pat și cearșafurile. În cazul în care cuva mașinii este prea plină, materialele se vor șifona.
  • Spală întotdeauna lenjeria de pat întoarsă pe dos, astfel îi protejezi culorile.
  • Spală lenjeriile de pat înainte de a le folosi, astfel vor deveni mai fine.
  • Acarienii din casă mor la temperaturi de 60˚C, iar majoritatea lenjeriilor de pat pot fi spălate la această temperatură. Nu uita însă să verifici întotdeauna eticheta cu instrucțiunile de spălare înainte de a seta temperatura de spălare. 

Vivre ne oferă zilnic inspirația de care avem nevoie pentru a ne construi casa mult visată! Ești gata să pornești într-o călătorie, având o destinație pentru calitate și bun gust? Haide pe Vivre! Descoperă toate lucrurile frumoase, creând o atmosferă minunată în casa ta!

Vivre  =  a trăi și a te bucura de frumos în fiecare clipă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.