Jucărești – prietenul cel mai bun al tuturor copiilor!

Lumea copiilor este plină de râsete cristaline, de glasuri fericite și de multă bucurie. Atunci când au multe jucării, copiii sunt cei mai fericiți. Imaginează-ți o lume magică în care toți copiii jucăresc cu Jucărești.ro.

Cine este Jucărești?

copiilor

Jucărești este un brand românesc, care îmbină voia bună cu o educație aleasă și multă distracție. Jocurile și jucăriile educative reprezintă metode prin care micuțul tău cunoaște lumea și își dezvoltă imaginația și abilitățile de comunicare și relaționare.

Rolul părinților este acela de a le oferi copiilor posibilitatea de a practica jocuri frumoase, educative, creative. O copilărie fericită contribuie definitoriu la formarea unor adulți fericiți, care își vor găsi ușor calea în viață. Iar acest lucru nu poate deveni realitate decât dacă micuții sunt încurajați permanent să se descopere. 

Alege un joc educativ lingvistic, pentru copiii cu vârste cuprinse între 4 și 8 ani – Ruleta Cuvintelor. Este un joc bazat pe metodologia Montessori, care se poate folosi progresiv, în funcție de vârsta copilului. Mai întâi ruleta cu imagini, apoi cea cu silabe, respectiv litere.

Puzzle-ul este un joc care aduce foarte multe beneficii dezvoltării mentale a copilului, fiind în același timp și un mod relaxant și distractiv de a petrece timpul. Mai ales dacă ai dorința de a descoperi pe toți marii și fascinanții protagoniști ai Cretaciciului. Sau pentru a realiza o hartă 3D fantastică. Clar trebuie să iei acest set de carte și puzzle, Lumea dinozaurilor

O mare bucurie pentru copii, mai mari sau mai mici. O casă de păpuși foarte mare, cu 3 etaje, decorată în culori contemporane! 

Tu știi care este rolul jucăriilor în dezvoltarea copiilor?

  • stimulează experimentarea anumitor sentimente și trăiri ale micuțului;
  • îl învață reguli și principii morale;
  • reprezintă un instrument de divertisment, dar și unul educativ;
  • stimulează curiozitatea;
  • încurajează socializarea și dorința de a se descoperi a copilului.

Jocul cu alți copii sau cu adulți este cea mai importantă formă de comunicare. Copilul se pregătește și se adaptează la viață, explorează lumea, iși foloseste corpul, mâna, mintea sau întalnește primele relații de colaborare și parteneriat.

Vino să copilărești cu Jucărești! Nu te vei plictisi niciodată! Jocul este o bucurie pentru orice copil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.