PensiuneaRyn.ro, o cazare de vis în Sebeș!

Suntem mândri să afirmăm că România are locuri de vis care așteaptă să fie vizitate. Încă din primii ani de școală aflăm că avem munți impunători, plaje minunate, o istorie și tradiții cât să umplem biblioteci întregi. Ne mândrim cu ape termale, castele și cetăți de faimă internațională, floră luxuriantă și faună cât cuprinde.

Orașul Sebeș este situat în partea centrală a României, în sud-vestul Transilvaniei, în județul Alba. Este una dintre destinațiile turistice care te cucerește încă din prima clipă. Denumirea localității, folosită încă din perioada de început a evului mediu, a fost inspirată de numele râului Sebeș, care o străbate. În lunile de vară clima este deosebit de plăcut, în timp ce iarna, pasionații sporturilor de zăpadă vor descoperi în aceste locuri un adevărat paradis al naturii.

Frumusețea naturii, locurile încărcate de legendă…țara noastră este atât de frumoasă. Însă nu cunoaștem atât de bine toată frumusețea ei.

Cauți o cazare de vis în Sebeș?

Bucură-te de dotările și facilitățile Pensiunii RYN, o cazare de vis în Sebeș, locul unde te vei simți răsfățat! Pensiunea RYN este situată în Sebeș, județul Alba, pe strada Occidentului, nr. 1A, în apropiere de zona de centru a orașului și de multe alte puncte de interes major ale acestuia.

Vei găsi aici servicii de cazare la cele mai bune standarde cu un raport calitate/preț incontestabil.  Pensiunea pune la dispoziție un număr total de 36 locuri de cazare, în camere single, duble (twin sau matrimoniale) și triple. 

Camerele single cu balcon reprezintă soluția ideală dacă ești în căutare de cazare individuală, dotate cu un pat de o persoană. Camerele duble sau twin sunt camere elegante și spațioase, cu balcon, dotate fie cu pat dublu matrimonial confortabil, fie cu 2 paturi de o persoană. Camera triplă este o cameră de familie, elegantă și spațioasă, dotată cu un pat matrimonial și un pat de o persoană.

Pensiunea dispune de un restaurant și o terasă în care oaspeții pot servi micul dejun și cina. Toate preparatele culinare  traditionale sunt gătite cu atenție, pensiunea respectând regulile de distanțare socială.

Condiții care îți depășesc așteptările!

Camerele sunt foarte frumoase, saltelele foarte moi și bune pentru un somn odihnitor. Atenția la detalii, curățenia și amabilitatea personalului îți vor atrage atenția și te vor face să revii cu drag și altă dată. Toate acestea sunt dovada că, dacă se dorește se pot oferi servicii de foarte bună calitate. 

Dacă ești în vacanță, concediu, călătorie sau în deplasare, în delegație, știi cât de important este locul unde te cazezi. Dacă îți plac serviciile pe care le oferă, vei reveni de fiecare dată tot aici. De asemenea, vei recomanda această pensiune și prietenilor care vor dori să cunoască frumusețile țării noastre. 

Una dintre cele mai frumoase așezări din zona Ardealului!

Situat într-un decor natural spectaculos, orașul Sebeș se numără printre cele mai frumoase așezări ale Ardealului. Mândria orașului este Cetatea Sebeșului, construită în anul 1387, Ea a fost ridicată în mai multe etape, înscrindu-se în categoria de fortificații medivale.

Centrul orașului este dominat de Biserica Evanghelică, zidită în secolul al XIV-lea, pe locul unei foste basilici romane. Atrage atenția prin eleganța proporțiilor. Ansamblul Bisericii Evanghelice este format din mai multe monumente:

  • Biserica Evanghelică
  • Capela „Sf. Iacob”
  • Casa parohială evanghelică, azi casa clopotarului 
  • Zid de incintă 

Râpa Roșie este o arie protejată (rezervație geologică și floristică) de interes național. Aceasta corespunde categoriei a III IUCN (24 ha),[2] cu o suprafață de 10 ha, situată în județul Alba, pe teritoriul administrativ al orașului Sebeș, la cca 4 km nord de acesta. Aceasta este un monument al naturii, alcătuit din formațiuni geologice create prin eroziuni, care dau întregului decor un aspect impresionant.

Nu poți părăsi Sebeșul fără să fi văzut Casa Franz Binder, o clădire monumentală. Proprietarul acesteia a fost un renumit explorator. Când s-a întors din călătoriile sale, Franz Binder a construit o clădire superbă, decorată cu basoreliefuri.

Fii călător în țara ta!

Dacă te hotărăști să vizitezi aceste locuri minunate, de vis, trebuie să știi că pensiunea este situată la 5 minute de centrul orasului Sebeş, din judeţul Alba, la 50 de km de Aeroportul Internaţional Sibiu, la 15 km de Alba-Iulia şi 60 de km de Municipiul Deva. Adresa este str. Occidentului, nr. 1A, Sebeș, număr de telefon 0772.018.669, 0755.373.851, email info@pensiunearyn.ro.

Meriți momente de răsfăț! Alege Pensiunea RYN! 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.