Tu cum îți protejezi tableta? Cu husă sau fără?

Tableta este acel dispozitiv de mare valoare, pe care o folosim zilnic pentru a ne ocupa timpul liber, pentru a ne relaxa sau pentru a comunica împreună cu familia. Eu consider că, din moment ce tabletele sunt achiziții care necesită o economisire nu chiar mică, trebuie să le protejăm prin toate metodele posibile. Astfel, trebuiesc ținute departe de umezeală, sa nu fie scăpate și cel mai important, să li se ofere o husă pe măsură.

Când cauți o husă, cel mai bine este să te uiți după una concepută special pentru modelul tău de tabletă. Astfel o vei putea folosi la capacitățile ei maxime. De asemenea, poți merge și pe o husă universală care se poate pune peste multe modele, însă nu pe o husă făcută special pentru un alt model, de la un alt brand.

Cu husă sau fără husă la tableta?

Tableta îmi dă impresia că este foarte fragilă, aşadar aveam nevoie de o husă care să o protejeze.

La o primă vedere pare durabilă și protectoare. Husa Procase pentru Samsung Galaxy Tab S6 Lite a fost special concepută pentru a reuși să asigure folosirea comodă și în siguranță a tabletei.  Se potrivește perfect și se fixează ferm pe tabletă, ceea ce oferă mobilitate și protecție maximă. Dispozitivul va rămâne intact și curat.

Este o husă cu stil care prezintă un buzunar pentru carduri sau documente. De asemenea este un cadou perfect, care are în vedere întreținerea și personalizarea tabletei. Prezintă un exterior din materiale premium și suport interior moale din TPU/silicon care oferă o protecție excelenta.

Husa iPad 10.2 2020 are un avantaj funcțional. Ea beneficiază de funcțiile wake-up/sleep la închiderea și deschiderea ei. De asemenea, stylus-ul S-Pen poate fi atașat la husă.

Tips: potriviți unghiul în unul din cele trei poziții pe care îl doriți și bucurați-vă de vizionare, tastare sau citit în deplină siguranță și confort. 

IPad Pro 11 este una dintre cele mai performante tablete de pe piață în acest moment cu un preț pe măsura acestora. Este important să alegi să o protejezi împotriva accidentelor cu huse dedicate. În același timp, o folie de protecție sporește siguranța ecranului. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.