Jurnalul unei bufnițe – Eva și nunta din pădure!

Vă povesteam aici despre seria de patru cărți Jurnalul unei bufnițe, scris de Rebecca Elliott, de care fiica mea s-a îndrăgostit. Și mie îmi pare nespus de bine. În timpurile acestea, cu atât de multe gadgeturi, o carte este luată din ce în ce mai rar în mânuțe de către copii.

De aceea, am preferat să găsesc cărți pe care să le adore, astfel încât să înceapă să citească din ce în ce mai mult. Iar Jurnalul unei Bufnițe este exact ceea ce căutam. Eva, bufnița cea drăgălașă, scrie într-un jurnal. Eva este haioasă, inteligentă și pusă pe șotii întotdeauna. Fetițele se vor vedea pe ele în acest jurnal.

Aventura continuă în Jurnalul unei bufnițe – Eva și nunta din pădure!

Această carte este frumos ilustrată, având 80 de pagini color, care le vor plăcea copiilor cu siguranță. Mare veste, mare: domnișoara Panăzburlită, învățătoarea din Pomopolis, se mărită! Și întreaga clasă este invitată la nuntă. Eva este atât de fericită, încât decide să organizeze un club pentru planificarea nunții. Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți, la care fiecare vine, care mai de care cu sfaturi și idei despre cum să facă nunta domnișoarei învățătoare un eveniment de neuitat. 

Însă, în febra pregătirilor, apare și un necaz: viitoarei mirese îi dispare colierul pe care voia să-l poarte în ziua nunții, un cadou special de la bunica ei. Clubul se transformă în Clubul Secret al Organizatorilor de Nunți Și al Detectivilor. Oare va reuși Eva să recupereze colierul prețios și să salveze nunta învățătoarei sale?

Această serie de cărți este concepută special pentru copiii de 5-8 ani (nivelul 2 de lectură). Aceștia abia au învățat să citească, dar sunt gata să exploreze singuri (sau cu ajutorul unui adult) textele mai complexe și întâmplările mai captivante. O găsiți pe Libris.ro! Sigur le veți face o mare surpriză celor mici!

Voi ce cărți ați mai luat pentru piticii voștri? Le place să citească? Dacă nu, cum îi stimulați să citească?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.