Imperial White, un bun aliat pentru renovarea unei locuinte

Atunci cand vine primavara, tot mai multe persoane incep sa se gandesca la reamenajarea interioara a unei locuinte. Este bine ca odata la ceva timp sa ne ocupam si de acest aspect. Pentru a schimba vibe-ul, trendul sau chiar energia dintr-o casa.

Insa, asta nu insemana ca in fiecare an sa dam jos gresia si faianta din baie sau bucatarie ca sa punem alta.

Sunt anumite lucruri pe care nu le putem schimba anual, dar atunci cand trebuie sa construim sau sa cumparam o casa la rosu. Trebuie sa alegem cu mare atentie anumite lucruri, eventual sa cerem parerea unor experti. Tinem cont de niste aspecte importante, pentru a ne putea ajuta si a ne oferi confortul dorit pentru viitor.

Imperial White, un bun aliat pentru renovarea unei locuinte

Printre altele, gresia si faianta reprezinta unele dintre principalele tipuri de imbunatatiri care pot fi aduse unei camere, in special baii si bucatariei.

Pe langa faptul o gresie si o faianta aleasa corespunzator, schimba radical designul. acestea arata foarte bine, nu retin umiditatea si sunt usor de curatat.

Spre exemplu, baia este incaperea care necesita o continua igienizare. Deci placile montate trebuie sa fie cat mai usor de curatat, sa fie cat mai rezistente si calitative mai ales cand vine vorba de utilizarea substantelor speciale de curatat.

Imperial White este un eshop care vine spre publicul larg cu o gama larga de produse precum gresie, faianta, parchet, granit si mozaic. Totodata, este un magazin online care ofera consultanta pentru clientii care au nevoie de idei in ceea ce priveste alegerea produselor potrivite pentru locuinta lor.

Alegerea placilor – mate sau lucioase

 Multe persoane sunt indecise cand trebuie sa aleaga placile, mate sau lucioase.

Chiar daca acest aspect tine in primul rand de preferintele clientilor, placile lucioase spre exemplu ofera un design inedit unei incaperi. Desi sunt putin mai greu de intretinut deoarece se vor vedea toate amprentele si petele.

Acest lucru tine insa si de culoarea aleasa, de aceea Imperial White ofera o gama variata de variante in acest sens.

In general, gresia si faianta au rolul de a oferi designul total a unei incaperi, insa poate sa si descrie personalitatea persoanelor.

Daca esti o persoana vesela, cu un temperament sangvinic, vei alege culorile tari, care ies in evidenta si dau o energie cat mai pozitiva.

Daca esti o persoana extrovertita, cu un temperament coleric, vei alege culorile cu tente cat mai deschise, mai extravagante, care dau un aspect luxos.

Melancolicii si flegmaticii sunt deseori atenti la detalii, le place ca totul sa fie aranjat, curat si pus in ordine orice obiect din casa. Prefera culorile care transmit o stare de calm si relaxare. Deci verdele, movul, turcoazul si rozul sunt printre culorile care ii reprezinta.

In acest context, o locuinta va fi reamenajata in functie de personalitatea ficaruia, ce preferinte si nevoi au.

Daca iti doresti o reamenajare a locuinte in functie de personalitatea ta, alege gresia si faianta de la Imperial White.

Date de contact:

+40 733893399

info@imperial-white.ro

 

 

 

 

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.