Mintenaș și Gustoșe – bune de gură de la Carmangeria Moldovan!

O afacere de tip carmangeria poate fi o idee excelentă, mai ales dacă luăm în considerare faptul că majoritatea oamenilor consumă carne regulat. De asemenea, preferă să o achiziționeze proaspătă, din magazine sau raioane specializate.

Când vine vorba despre carne, oamenii au păreri diferite, într-adevăr. Însă majoritatea populației din România consumă carne la mesele principale. Nu degeaba și  vorba „carnea este cea mai bună legumă”. Totuși, așa cum spun și cei care se pricep, carnea face parte din alimentele necesare unei bune sănătăți.

Atunci când ai o carmangerie, oferi cumpărătorului o experiență interpersonală ajutându-l să își aleagă bucata de carne după gustul său. Îi poți recomanda clientului, din partea măcelarului, carnea cea mai potrivită pentru ce dorește să prepare și îl poți informa personal despre proveniența și calitatea produsului pe care îl vinzi.

Indiferent că este de vită, porc, pui sau vânat, specialiștii în nutriție îndeamnă la un aport echilibrat de carne, adaptat nevoilor fiecărei persoane.

Calitatea și prospețimea produselor reprezintă elementele de încredere pe care clienții le caută atunci când achiziționează carne. Materia primă comercializată trebuie să fie întotdeauna proaspăt achiziționată de la furnizori autorizați și să se respecte standardele de igienă privind procesarea și ambalarea.

Carmangeria Moldovan – gătește ceva bun mai repede ca oricând!

Totul a început prin anii ’80, când Ștefan Moldovan era cunoscut drept unul dintre cei mai buni măcelari și preparatori de carne din Cluj. În anul 1994, a înființat Carmangeria Moldovan, un mic atelier de carmangerie în curtea casei din Sânnicoară. Ștefan a reușit să transmită familiei pasiunea și arta carmangeriei. 

În anul 2014, a avut loc un proces de rebranding, care a presupus atât schimbarea denumirii afacerii, cât și aducerea pe piață a unui concept nou de magazin de carne. În magazinele Moldovan există atât o zonă de vânzare de unde se pot cumpăra produsele carmangeriei, cât și o zonă de bistro, unde sunt servite preparate calde pregătite de bucătarii companiei.

Găsești toate bunătățile aici. Mintenași și Gustoșe, numai bune de gură. Carne pentru grătar, carne proaspătă de vită, porc, dar și alte sortimente. Mezeluri – crenvurști, șuncă, parizer, salam, afumătură, cârnați. Brânzeturi si lapte, dar și platouri gata făcute, care îți vor încânta papilele gustative. 

COASTE DE PORC GLAZURATE CU SOS DULCE-PICANT

Cum îți sună? Nu-i așa că deja îți plouă în gură? Ei bine, este vorba despre niște coaste de porc din carne special aleasă. Bucățile sunt frăgezite deja, fierte bine și marinate de îți lingi degetele, condimentate cu tot ce trebuie. Tu nu ai altceva de făcut decât să le scoți din pungă și să le pui în cuptorul încins la 2000 Celsius pentru doar 8 minute. 

carmangeria

MUȘCHI MÂNZAT CU UNT ȘI IERBURI DE PROVENCE

Și nu este tot. Mai am pentru tine o bunătate gata preparată în pungă de copt. Este deja condimentată potrivit și ambalată corespunzător. Ce mai ai tu de făcut? Să o așezi într-o tavă și să o bagi în cuptorul încins la140-145Celsius! Las-o la copt în tihnă timp de 1 oră și 45 de minute. Și apoi bineînțeles, poftă bună!

Vă spuneam că puteți lua si platouri gata făcute. Șnițel, brânzeturi, regal și tradițional. Platourile sunt disponibile în 2-3 zile de la comandă.

 

Ștefan folosește aceleași rețete pe care le știa din școala profesională. Aceleași le face și astăzi. El spune că „Nu am greșit niciodată rețetele și le-am respectat cât se poate de bine. Dar n-am știut multe la început legat de vânzare și administrare. Spre exemplu, nu ne-am gândit că mezelurile trebuie etichetate. Am avut noroc cu doamna doctor Onaciu de la DSV, care ne-a arătat ce și cum să facem. Am mers cu pași mărunți, dar în fiecare zi am avansat câte un pic.”

Însă a ținut întotdeauna la calitate și la corectitudine. Astfel a reușit să reziste pe piață. „După ce am deschis firma, au început să vină tot felul de tehnologi să ne învețe cum să facem salamurile, dar noi am ținut la rețetele noastre. Mi-amintesc că a venit la un moment dat o tipă tehnolog și mi-a zis că ea din 10 kile de carne îmi face 100 kile de parizer. I-am zis ’’Știi ce, doamnă? La mine să nu mai vii cât trăiești!’’. A plecat și n-am mai văzut-o.

Dedicare și respect pentru client – Carmangeria Moldovan!

Înainte de a te lansa în afacere este important să te documentezi cu rigurozitate și să îți evaluezi riscurile. În cazul unei carmangerii trebuie să fii atent mai ales la două aspecte deosebit de importante: să iei carnea numai de la furnizorii autorizați sanitar-veterinar și să ai spațiul conform activității prestate.

Potrivit unui studiu, în România, aproximativ 92% dintre locuitorii din me diul urban au consumat diferite tipuri de carne în ultimele trei luni. Vorbim despre produse pe care preferă să le cumpere necongelate, de la magazine sau raioane specializate. 

Carmangeria Moldovan reprezintă o afacere durabilă, pe care o găsești în I.L Caragiale nr.16, Sânnicoara, Apahida, Cluj, la email delivery@cmdn.ro sau număr de telefon 0747.051.900. 

Gust autentic și produse de calitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.