Cele mai frumoase sandale din piele naturală! De la Giulio!

Vine vara, bine îmi pare, eu am sandale noi în picioare. Hmmm…dar oare mai vine vara? Eu sper să ne bucurăm în curând de soarele pe care îl iubesc atât de mult. Nu de alta, dar eu mi-am luat sandale noi. Cum de unde? De la Giulio, Pantofi Giulio!

Este prima dată când cumpăr de la Giulio încălțăminte, însă nu și ultima. Am descoperit aici foarte multe modele minunate de sandale damă, ceea ce m-a pus în încurcătură. Nu știam ce model să aleg, atât de frumoase sunt. Și s-a dovedit că sunt și comode.

Nu mă așteptam să fie un brand românesc. După nume ai impresia că aparține unui italian, însă Petre Giuliano este un bucureștean, care, în 1992 a pus bazele unei afaceri de familie. Pasionat de manufactură, a creat primele lui perechi de încălțăminte de damă, 10 perechi de cizme albe. Acestea s-au vândut în doar două ore și de atunci, de 29 de ani, Petre Giuliano își dedică talentul și priceperea pentru a crea încălțăminte de calitate, din piele naturală.

Sandale de calitate din piele naturală, doar la Giulio găsești!

Sandalele au avantajul nu doar că sunt la modă vara, dar sunt și foarte practice. Important este să acorzi puțină atenție alegerii sandalelor și vei reuși să găsești o pereche pe care să o porți atât la birou, cât și la o ieșire în oraș cu prietenii. Versatilitatea sandalelor este fascinantă. Am descoperit modele office, casual dar și elegante. Așa că am toate motivele să îmi doresc o garderobă plină cu sandale.

Sandale Piele Naturala Giulia Basso

Cred că dacă aș fi fost într-un magazin fizic, m-ar fi dat afară, cu siguranță, atât de mult am stat pe site-ul Pantofi Giulio. V-am spus, mi-a fost foarte greu să mă decid. Dar aceste sandale din piele naturală havan și alb box mi-au plăcut foarte mult. Interiorul este din piele naturală nude și brant cu burete special extra-confort.

Mi s-a părut că au un farmec aparte și nu m-am înșelat. Datorită tocului gros, de 6 cm, sunt extrem de confortabile. Sandalele din piele naturală Giulia Basso sunt foarte versatile, ele putând fi purtate, atât la o ținută elegantă, cât și la o ținută casual. Sunt minunate!

Sandale Piele Naturala Cindy

Cred că am mai bine de 10 ani de când ador sandalele fără toc. Așa că nu puteam să ies din magazinul online Pantofi Giulio fără să iau și o pereche de sandale cu toc jos. Sunt foarte finuțe, extrem de comode și sigur le voi purta în această vară. Care apropo, sper să vină cât mai repede!

Exteriorul este din piele naturală rose prosecco, cappuccino și cu efect șarpe, iar interiorul piele naturală nude și brant cu burete special extra-confort. 

Nu-i așa că sunt minunate sandalele mele? Recomand Pantofi Giulio, calitate și diversitate! Cu siguranță veți găsi multe modele de sandale cu care să vă faceți vara mai frumoasă!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.