Bijuterii personalizate pentru persoanele importante din viața ta!

Atunci când sunt în căutarea unui cadou pentru o persoană dragă, gândul mă duce imediat la bijuterii personalizate. Ce poate fi mai frumos decât un colier sau o brățară făcută special pentru tine? Pe mine mă bucură tare mult aceste cadouri personalizate, să nu mai vorbim despre bijuterii.

Bijuteriile din argint au fost printre primele obiecte decorative purtate pentru a oferi rafinament, autenticitate și stil. Puțin mai tarziu, au apărut hainele din materiale deosebite sau accesoriile speciale, care ne ajută să ieșim în evidență. Argintul, însă, continuă să confere acea eleganță pe care o oferea și cu mulți ani în urmă. Meșteșugari, artizani și bijutieri celebri s-au întrecut în toate timpurile pentru a crea cele mai frumoase bijuterii din argint pentru doamnele cele mai elegante ale vremii.

Bijuteriile personalizate pentru persoanele importante din viața ta!

La Alexia Bijou am descoperit cele mai frumoase bijuterii personalizate, din argint sau din aur, cu diferite mesaje, nume sau alte reprezentări. Poți oferi persoanelor importante din viața ta cadouri minunate, cum ar fi bănuți cu nume, coliere personalizate, brățări cu șnur sau cercei personalizați. Tot ce ai de făcut este să alegi gravura text cu un nume gravat. Și astfel vei da lovitura cu un cadou unic. Un cadou care se va potrivi fiecărui stil, pentru că asta fac bijuteriile personalizate. Te ajută să ieși în evidență. 

Argintul este un metal prețios, cu numeroase beneficii pentru sănătate. Argintul are rolul de a întări emoțiile și absoarbe sentimentele negative. Dacă sunt purtate zilnic, bijuteriile din argint reduc nervozitatea, stresul, migrenele și iritabilitatea. 

Bijuteriile din argint pun în valoare frumusețea, oferind un plus de rafinament. Din cele mai străvechi timpuri, argintul a fost asociat cu energia feminină Yin și cu Luna, fiind considerat metalul lunii și al zeilor. 

Știai că…purtarea unui inel din argint pe degetul mic în timpul somnului ajută la normalizarea activității inimii? Prin purtarea unui inel pe degetul arătător, se regularizează procesele tractului digestiv.

Se crede că argintul blochează acțiunea enzimelor care permit pătrunderea virusurilor, a bacteriilor și a fungilor. Astfel, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Arkansas, argintul acționează asupra moleculelor bacteriei și separă proteinele de ADN-ul acesteia, în cazul cercetării E. coli, iar ionii negativi ai metalului intră în contact cu bacteria și o omoară. 

Aurul rămâne metalul cel mai prețios pentru bijuterii!

Când vorbim despre bijuterii din aur, cei mai mulți dintre noi ne gândim imediat la metalul de culoare galbenă. Însă, pe lângă aurul galben, există și aur alb, roz, gri și chiar roșu. 

Atracția față de aur este dată, în special, de raritatea lui, dar și de rezistența sa excelentă la coroziune sau oxidare. Aurul alb, galben sau roz are o valoare monetară similară atunci când conține același procent de aur pur. Alegerea culorii este, pur și simplu, o chestiune de stil și de gust, care variază în funcție de modă și de preferințele personale.

în trecut, o bijuterie personalizată era creată la comandă pentru jumătatea noastră. Astăzi lucrurile sunt cu mult mai diferite! Soții și partenerii, bunicii, copiii și nepoții sunt doar câteva dintre persoanele care ar putea aprecia bijuteriile personalizate din aur sau din argint. Cei mai buni prieteni, domnișoare de onoare, chiar mătuși, unchi sau veri ar putea de asemenea, să se bucure de un astfel de cadou.

Indiferent de metalul prețios pe care îl preferi sau de pietrele prețioase sau semiprețioase pe care le dorești, un rol important îl are și designul bijuteriei. Clasic sau modern, simplu sau sofisticat, designul bijuteriilor poate ”cântări” enorm.

Indiferent dacă alegi o bijuterie pentru tine sau pentru cineva drag, vei aprecia unicitatea, versatilitatea și semnificația ei deosebită!

 
 

4 comentarii


  1. Ador bijuteriile personalizate, mi se par atat de frumoase 🥰. Mai ales bratara acea cu inimioara este superba pentru cupluri

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.