Atlas de biologie școlar – pe Libris.ro

Micul meu școlar este mare acum. Încheie clasa a IV-a! Urmează un an greu, pentru că nu va mai fi doar „doamna”, de acum va avea profesor la fiecare materie. Însă sunt sigură că va reuși să se adapteze. Cum a făcut și la clasa pregătitoare, când a ajuns într-o clasă plină cu elevi pe care nu îi cunoștea, cu o doamnă nouă, cu un caracter diferit de al doamnelor de la grădi.

M-am gândit cum să îi fac trecerea aceasta mai ușoară? Anul acesta la geografie a avut nevoie de un Atlas geografic. Când își pregătea ghiozdanul pentru a doua zi, în timp ce punea cartea de Științe ale Naturii, mi-a spus că i-ar plăcea să aibă și un Atlas de biologie școlar.

Un atlas școlar- intrument foarte util în studiul biologiei!

Păi nu îi îndeplinește mami toate dorințele? Mai ales când vine vorba de cărți, fie ele școlare sau beletristice. Zis și făcut. Am întrebat site-ul meu prieten, ajutorul meu în materie de cărți, Libris.ro dacă are ceva pentru mine. Și așa am ajuns la Atlasul de biologie școlar, pentru clasa a V-a, scris de Bodea Mariana

Acesta se adresează în egală măsură profesorilor și elevilor, dar și persoanelor interesate de această disciplină. Atlasul are funcția unui instrument curricular, urmând fidel programa școlară. Prezintă într-o formă grafică deosebită și accesibilă tuturor elevilor, noțiunile de bază ale acestei discipline școlare.

După cum vă spuneam, avem emoții. Primii ani de școală s-au încheiat. De acum, o așteaptă noi provocări. Cunoștințele pe care le-a acumulat până acum îi vor fi de folos în continuare, ajutând-o să se pregătească pentru anii de gimnaziu. Colecția Trec în clasa 5 mi s-a părut un ajutor de nădejde pentru a fii pregătită de start în clasa a V-a.

Ce trebuie să știu la geografie? Trec în clasa 5 și Ce trebuie să știu la istorie? Trec în clasa 5 sunt doar două din cele 5 cărți incluse în colecție. Călătoria în care a pornit chiar în sala de clasă, a condus-o în întreaga lume, chiar și în spațiul cosmic, printre planete.

Tot ce a învățat până acum va reprezenta baza pe care se vor așeza noi conținuturi. Conținuturi care se vor transforma în deprinderi, comportamente și atitudini necesare în procesul de creștere și devenire.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.