Advertoriale.eu – cea mai bună platformă de advertoriale!

Îți place să scrii? Ai un blog și timp liber pentru a scrie pe el? Atunci cu siguranță ai aflat de cea mai bună platformă de advertoriale – advertoriale.eu. Poți să creezi o notorietate mai mare a brandului în mod natural, folosind cea mai eficientă modalitate de promovare online.

Ce sunt advertorialele?

Articole plătite pentru un client. Acestea au rolul de a promova o afacere online sau un website, astfel încât cât mai multă lume să afle despre acesta. Pornești de la un cuvânt-cheie, de interes major pentru client și faci ce știi tu mai bine. Construiești o poveste care să placă publicului-țintă căruia te adresezi. Fiecare advertorial are rolul de a oferi informații clare, precise, despre un produs sau un serviciu promovat. Scopul advertorialului este de a aduce beneficii numeroase clientului, respectiv afacerii acestuia. 

Advertorialele sunt realizate atât pentru a promova brand-ul, cât și pentru a obține rezultate seo. Pe lângă reclama care este oferită de advertoriale, acestea conduc și la o mai bună situare în clasamentul Google. Așadar reprezintă un puternic instrument de marketing.

Este foarte important conținutul unui advertorial. Întrucât conținutul unic este unul dintre cei mai relevanți factori pentru algoritmii de căutare Google. Sporește autoritatea link-urilor care duc către site-ul din advertorial.

Advertoriale.eu – cea mai bună platformă de advertoriale!

Este o platformă care susține bloggerii. Folosești formularul de înscriere în program și aștepți o verificare, după care te poți apuca de scris. 

Îți monetizezi blogul. Spre deosebire de concursurile pentru bloggeri, unde poți câștiga dacă ai noroc și dacă place juriului ceea ce ai scris, pe această platformă ești plătit să scrii articole. 

Îți promovezi blogul cu ajutorul acestei platforme. Nu vei rămâne niciodată în pană de idei, pentru că vei primi în permanență subiecte noi de scris. Advertorialele tale vor fi share-uite și vei primi like-uri la postări, astfel că își vei face cunoscut blogul.

Primești tooluri online mai ieftine. De acest avantaj beneficiază bloggerii înscriși în program. Poți avea acces la tool-uri noi și ieftine de marketing online, cum ar fi vouchere la servicii de hosting, reduceri la diferite platforme de marketing online, webinarii gratuite pentru bloggeri.

Cum să faci bani cu blogul pe o platformă de advertoriale?

În cont vei găsi o listă de joburi disponibile la care poți aplica. Nu te speria, nu ești presat de timp, de obicei ai la dispoziție mai bine de 3 luni pentru a scrie pentru un job. Joburile apar săptămânal, au prețuri cuprinse între 7 și 14 euro. Însă nu ești condiționat să scrii pentru toate. Îți poți alege jobul pentru care vrei să scrii. acestea sunt aprobate destul de repede.

Eu sunt mulțumită de această platformă. Nu pot să spun că am timp în fiecare zi să scriu, însă timpul lung de valabilitate a joburilor îmi permite să le rezerv, fără a avea vreo presiune. După ce îl scriu, îl trimit pentru verificare și aprobare. Au existat dăți în care am uitat să pun linkul. Am primit email, am corectat greșeala și imediat a fost aprobat.

Plata se face cam la 2 luni, însă sunt foarte serioși. Întotdeauna mi au plătit advertorialele, în contul de paypal. Seriozitatea, profesionalismul și claritatea sunt doar câteva din calitățile pe care le-am întâlnit pe acest site.

Nu uitați că advertorialele sunt acele articole care oferă beneficii atât celui care le solicită, cât și cititorului sau blogului unde sunt postate. Dacă sunt scrise așa cum trebuie, advertorialele se vor bucura de multă apreciere din partea cititorului, iar la sfârșitul zilei acesta este și principalul scop al blogului tău. În calitate de cititor, advertorialele îți oferă informația necesară în legătură cu un anumit produs sau serviciu. Te ajută să înțelegi mai bine dacă ai sau nu nevoie de acesta. Ba mai mult, cuprind atât de multe sfaturi care nu costă nimic, încât dacă dorești să treci la următorul nivel prin investiția în bunul despre care tocmai ai citit rămâne doar o alegere pur personală.

În orice advertorial, până la 30% dintre cuvintele scrise au scopul de a face reclamă, însă restul de 70% sunt informații deosebit de prețioase, dar gratuite în același timp, de care cititorii se pot bucura fără a face nicio cheltuială.

Advertorialele nu sunt simple reclame! 

Știtți reclamele acelea la care te plictisești, uitându-te? Ei bine, un advertorial nu trebuie să plictisească. Pentru că altfel este creat degeaba. Și este o muncă să scrii un advertorial, mai ales unul bine documentat, pentru care poți pierde mai multe zile chiar. 

De exemplu, pentru a promova un produs nu este nevoie să povestești decât câteva cuvinte despre compania care îl vinde. În niciun caz să nu îi faci arborele genealogic. Important este să te axezi pe un singur punct de interes și să îl dezvolți. Plusuri, beneficii, bineînțeles poți aminti și minusuri ale produsului respectiv, dacă sunt. Întotdeauna cititorul va aprecia părerea sinceră a celui care scrie.

Așadar dacă vrei să scrii advertoriale și să fii plătit pentru acest lucru, advertoriale.eu este platforma cea mai potrivită și cea mai bună din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.