Lasă-te cucerit de elegante corpuri de iluminat decorative!

Modul în care alegem să decorăm casa, folosind cele mai elegante corpuri de iluminat ne influențează starea de spirit, dar și sănătatea. Deși ne străduim să aducem în casă cât mai multă lumină naturală, în majoritatea timpului avem nevoie de lumina artificială, nu doar seara, ci și în timpul zilei. Mă refer mai ales la bucătărie și baia. Și în special baia, locul unde avem nevoie de lumina artificială de fiecare dată când o folosim.

Dacă vrem să creăm un ambient plăcut, trebuie să fim foarte atenți la modalitățile de iluminare, dar și la designul corpurilor de iluminat. Iluminatul general nu ar trebui să lipsească. Un candelabru, o lustră sau o plafonieră sunt corpuri de iluminat centrale, principale. Acestea oferă o lumină clară pentru întreaga încăpere, însă în funcție de fiecare cameră și de activitățile întreprinse este nevoie uneori să suplimentăm iluminatul cu o veioză, o lampă de masă sau o plafonieră.

Alege eOrion.ro pentru cele mai elegante corpuri de iluminat decorative!

Am găsit acest site cu corpuri de iluminat decorative în timp ce căutam să aduc un plus de eleganță casei mele. Candelabre și lustre elegante, plafoniere, aplice, pendule, veioze și lămpi de birou, lampadare, stopuri, stâlpi de iluminat și felinare. Absolut tot ce ai nevoie pentru  a pune “în lumină” tot interiorul, care completează și evidențiază fiecare notă a amenajării interioare.   

Candelabrul Danaia se remarcă prin proporțiile perfecte, finisajul excepțional. Devine o declarație de stil, dând eleganță camerei unde îl așezi. Dimensiunile mari, lungime 140 cm și înălțime 90 cm, recomandă amplasarea acestuia în încăperi înalte, deasupra mesei sau biroului. Candelabrul Danaia va fi ultimul element care va defini interioare de vis. Este recomandat să se folosească surse de iluminat (becuri) vintage cu LED.

elegante

La eOrion.ro, fiecare veioză pentru dormitor sau camera copilului este special creată pentru un plus de funcționalitate, confort și culoare. O veioză sau o lampă de birou reprezintă o soluție versatilă și creativă, în același timp. Asta pentru că o poți folosi pentru a duce la bun sfârșit activitățile de la serviciu, dar și pentru a înfrumuseța dormitorul și a te bucura de o lectură plăcută înainte de somn.

Sunt atât de multe modele, mi-aș fi dorit să le iau pe toate. Însă m-am oprit la cea care sigur va fi apreciată de cele două domnișoare ale mele. Cu ajutorul acesteia, își vor crea spațiul lor confortabil. Cu siguranță își vor petrece serile într-un mod extrem de plăcut. 

Bucură-te chiar și pe timp de noapte de frumusețea grădinii pe care ai amenajat-o!

Felinarele pentru exterior pot fi amplasate fie pentru a marca o alee, fie aleator prin curte sau gradină. Ele vor da un farmec discret proprietății și tu te vei bucura de o priveliște minunată pe timpul nopții. Gradul de confort dar și cel de siguranță vor crește. Dacă dorești o soluție deosebită din punct de vedere estetic, trebuie să alegi variantele cu RGB – curtea ta va fi luminată feeric. Indiferent de anotimp sau de condițiile meteorologice, corpurile de iluminat pe care le găsim în ofertă vor rezista cu succes.

Orion – un showroom complet cu cele mai elegante corpuri de iluminat, materiale electrice și automatizări, situat în Bd. București 108, Baia Mare, deschis de luni până vineri între orele 7-18 și sâmbăta 8-13. Puteți apela telefonic 0744.33.14.14 sau prin email la info@eorion.ro.

Nu uita că cei mai importanți factori în alegerea corpurilor de iluminat sunt creativitatea și planificarea. Trebuie sa cunoaștem bine spațiul și să ne cunoaștem nevoile. Odată ce am stabilit de ce lumină avem nevoie și ce lumină ne face bine, trebuie să alegem corpurile care ni se par inedite și care aduc un plus de originalitate designului locuinței. 

Pentru ca la final să putem răsufla ușurat, e important sa-ți relaxezi imaginația și să încalci câteva reguli. Spor la decorat!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.