Jurnalul unei bufnițe – Aventurile Evei continuă!

Eva își continuă aventurile în Jurnalul unei bufnițe: Eva vede o fantomă. Așa cum vă povesteam aici, Jurnalul unei bufnițe este o serie de 4 cărți cu un personaj tare drăgălaș. Eva, o bufniță simpatică, care are parte de aventurile pe care și le-ar dori și copiii care o citesc. Învățămintele pe care le trag copilașii din această miniserie sunt destul de folositoare. 

Seria se adresează copiilor de 5-8 ani, care doar ce au învățat să citească și abia așteaptă să exploreze singuri cărțile care le sunt atât de dragi. Bineînțeles că sunt și pentru prichindeii cărora le citește mami sau surioara mai mare. 

Aventurile Evei continuă!

La școală, învățătoarea le spune o poveste tare înfricoșătoare. În drum spre casă, Evei i se pare că vede o fantomă.  Însă nimeni nu o crede. Cu o singură excepție, prietena ei cea mai bună, Lucy. Astfel, Eva și Lucy pornesc la vânătoare de fantome!

Dar oare chiar a văzut ea o fantomă? Sau este doar imaginația ei? Acest lucru rămâne să îl aflați doar răsfoind cărticica care are 80 de pagini color. Este o poveste minunată, cu ilustrații tare drăguțe.

Pitica mea a fost tare încântată când am desfăcut coletul de la Libris. Mă rugase să îi iau și celelalte cărți, pentru a mai citi despre aventurile Evei, însă nu se aștepta să îi ajungă atât de repede. A citit-o imediat și acum, bineînțeles că așteaptă și cea de-a 3-a carte, Jurnalul unei bufnițe: Eva și nunta din pădure.

Micuții voștri vă cer să le cumpărați cărți? Ați reușit să le insuflați dragostea pentru lectură? Mi s-a părut extrem de important să își dorească să citească, având în vedere că, mai nou, cu tehnologia existentă, cărțile aproape nu mai sunt dorite! Și mă bucur când o văd dornică să citească, chiar căutăm împreună cărți adecvate pentru vârsta ei!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.