Pentru un zâmbet perfect alege Prolident!

Cu toții ne dorim un zâmbet perfect! Mai ales pentru că încrederea în sine și bucuria de a zâmbi sunt cele mai importante aspecte atunci când vine vorba despre dantura noastră. Lipsa dinților provoacă nesiguranță, complexe, râsete ascunse de palmă, dar și probleme adiacente de sănătate.

Dacă măcar o dată te-ai simțit în una dintre aceste situații, să știi că există o soluție potrivită pentru tine. Prin intermediul fațetelor dentare, îți vei recăpăta zâmbetul mult timp uitat, dar și pofta de viață.

Acest concept se bazează pe realizarea unui proiect virtual al lucrărilor protetice finale. Este capabil să creeze un surâs nou în decurs de câteva minute, folosind un soft special, care prelucrează fotografiile inițiale ale pacientului. DSD aduce beneficii atât medicului cât și pacientului prin clarificarea diagnosticului, comunicarea mult mai facilă cu pacientul și predictibilitatea planului de tratament. Astfel pacientul poate să opteze în deplină cunoștință de cauză pentru planul de tratament propus.

Estetica dentară este știința și arta prin care se redă pacienților  acel zâmbet perfect, la care mulți dintre noi visează. Estetica dentară este punctul de întâlnire a tuturor ramurilor stomatologiei, astfel încât la finalul tratamentului pacientul să fie mulțumit și să radieze de fericire, expunându-și zâmbetul cu încredere.

Cu Prolident colaborezi pentru un zâmbet perfect!

Fațetele dentare sunt construcții protetice unidentare, reprezentate de o foiță fină de ceramică sau oxid de zirconiu. Ele se cimentează pe suprafața vizibilă a dinților, în special a dinților frontali.

Fațetele dentare sunt de doua feluri:

  • O primă categorie care necesită prepararea în prealabil a dinților. Aceasta presupune șlefuirea a 0,3-0,8 mm din smalțul vestibular. Această metodă este indicată acolo unde este nevoie de o schimbare drastică a aspectului dinților. De asemenea și în cazul dinților voluminoși unde aplicarea fațetelor “no prep” ar crește și mai mult volumul acestora.
  • A doua categorie este reprezentată de fațetele ”no prep”. Acestea nu necesită prepararea dintelui, fiind utilizate pe dinții mici care prezintă spații interdentare. Avantajul acestei metode este conservarea țesutului dentar.

Ce presupune realizarea unor fațete dentare?

Medicul stomatolog va prepara dinții care urmează a fi fațetați prin șlefuire selectivă în funcție de particularitățile individuale ale fiecărui pacient. Urmează amprentarea și transferul modelelor în laboratorul de tehnică dentară. Laborator care trebuie să aibă dotări de ultimă generație, precum și tehnicieni special instruiți pentru a lucra cu tehnologia CAD-CAM System. Astfel un avantaj important îl au clinicile care au laborator propriu, cum ar fi clinica stomatologică Prolident. Aici tehnicienii dentari au o foarte bună comunicare cu medicii, uneori fiind chiar prezenți în cabinet în timpul amprentării și stabilirii culorii. Aceasta ajută la integrarea armonioasă a fațetelor cu aspectul facial.

Urmează și ședința a doua, unde fațetele sunt cimentate, pe rând, cu un adeziv special. Astfel în mai puțin de șapte zile te poți bucura de un zâmbet perfect. Pentru un rezultat excelent, se acoperă toți dinții care participă în zâmbet. De obicei în jur de 8-10 dinți.

Cum contactezi Clinica stomatologică Prolident? Telefonic la nr de telefon 0264.542.446, fă-ți o programare la telefon 0741 215 513 și vizitează clinica în Cluj-Napoca, la Str. Memorandumului, nr. 8.

Care sunt avantajele tratamentului prin fațete dentare?

 
  • Prepararea dirijată a dinților cu sacrificiu minim de smalț(0.6mm)
  • Conservarea vitalității dinților
  • Estetica excelentă
  • Transluciditatea și textura similară dinților naturali
  • Lipsa oricăror reacții alergice, datorită biocompatibilității ceramicii dentare
  • Protecția țesuturilor parodontale în timpul preparării, amprentării și cimentării dinților

Teama de dentist este un fals motiv care te împiedică să ai un zâmbet sănătos. Tehnica dentară a evoluat atât de mult încât remedierea acestor probleme se poate face fără durere sau cu un minimum de disconfort. Tratează afecțiunile dentare cu aceeași grijă pe care o ai pentru alte probleme de sănătate. Deseori, ești tentat să amâni vizita la dentist pentru tratarea unei simple carii, însă, gândește-te! Cariile evoluează. Ele provoacă lipsa dinților, probleme cu masticația (care poate duce la afecțiuni digestive), infecții la nivelul dinților și a gingiilor și dureri dentare.

Un element esențial al frumuseții și al încrederii în sine, zâmbetul este punctul central al feței. Profită de Prolident! Alege un zâmbet natural, alb, strălucitor și permanent în armonie perfectă cu forma feței și a buzelor, culoarea pielii și a gingiilor fiecăruia!

Tu ești mulțumit de zâmbetul tau?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.