Accesorii auto de calitate pentru mașina ta!

Mașina nu mai este de mult timp un moft, ci o necesitate. Dacă în trecut, foarte puține persoane dețineau un autoturism, acum a devenit o nevoie, un membru al familiei. Masina te ajută să faci naveta zilnic la servici, mai ales dacă stai într-o zonă în care mijloacele de transport în comun sunt mai rare. De asemenea, cu mașina poți ajunge mai repede la spital, în caz de vreo urgență, Doamne ferește…

Știai că…masina a apărut în anul 1769, iar motorul acesteia era cu abur? În anul 1806 a apărut mașina dotată cu motoare cu ardere internă. De atunci masina a tot evoluat, ajungând astfel ca, în zilele noastre, să fie o necesitate. Cu ajutorul ei poți ajunge mult mai repede la locul de muncă sau unde ai nevoie. Pentru foarte multe persoane, mașina este precum a doua casă. Aici petrec câteva ore zilnic în mașină și o îngrijesc așa cum este necesar.

Alege Autocris – accesorii auto pentru mașina ta!

Pentru a avea masina perfectă pe care ai visat-o trebuie să alegi accesorii auto de la Autocris.ro. Autocris este un magazin de accesorii auto dotat cu cele mai calitative produse, astfel încât toți clienții sunt pe deplin mulțumiți. Accesoriile sunt foarte importante pentru o mașină. Indiferent cât de multă grijă am avea de ea, cât de mult am lustrui, este important să investim în cele mai bune și mai calitative accesorii.

Da, un şofer experimentat trebuie să poata parca maşină fără ajutorul unui senzor de parcare. Însă, ultimii ani au promovat idei de design foarte futuriste la maşinile noi, acest lucru ducând la o scădere a vizibilităţii în spate. Există modele la care luneta este foarte îngustă, locul unde se termină maşina fiind destul de greu de aproximat. Cum locurile de parcare sunt greu de găsit, problema vizibilităţii spre spate poate fi rezvolvată de senzorii de parcare.

mașina

Dacă circulăm mai des în oraş, atunci senzorii de parcare ne pot scuti de neplăceri. Senzorii îi alegi după nivelul de echipare a mașinii și tipul de bară, dar și după obiceiurile de parcare pe care le ai ca șofer.

Parchezi de cele mai multe ori cu spatele? Atunci ar trebui să te orientezi spre un set de senzori pentru bara din spate. Dacă însă parchezi mult lateral sau cu fața, atunci ai nevoie de senzori față-spate. În anumite cazuri, mașina vine echipată din fabrică doar cu senzori pe spate. La parcarea laterală și cu fața poți să nu ai vizibilitate perfectă și nici siguranța că nu atingi mașina din față. De aceea, ideal ar fi să completezi senzorii de pe spate cu un set pentru față, care să arate și să funcționeze exact ca cei din fabrică.

Eleganță și un aer modern pentru autoturismul tău!

Cand vine vorba de propria mașină, acordăm o mare atenție alegerii pieselor de schimb sau a altor componente și accesorii necesare. Însă atunci când avem nevoie de ele, știi unde să le cauți? Optezi să le cumperi dintr-un magazin sau din mediul online?

În magazinele online de specialitate ai avantajul de a găsi diversitate, dar și piese rare care poate nu se găsesc mereu în stocul comercianților. În același timp, cumpărăturile pe internet ne oferă acces la multe informații. Pentru că se desfășoară într-un mediu în care comunicarea nu se oprește niciodată. Vei putea afla detalii despre ceea ce dorești să cumperi, poți cere păreri și sfaturi de la alți cumpărători sau poți obține informații despre furnizori.

Pentru a alege cele mai bune accesorii pentru mașină ar trebui mai întâi:

  • să ne documentăm serios,
  • să vedem toate ofertele magazinelor online,
  • să verificăm dacă prețurile și reducerile sunt unele reale sau sunt umflate peste noapte.

Dacă nu știați, Autocris este partener star BT, putând face shoppingul potrivit cu Star Card. La Autocris.ro găsești cea mai variată gamă de piese și accesorii auto, la prețuri de neegalat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.