Prințesă sub acoperire – Connie Glynn

Orice fată visează în copilărie că este o prințesă bună și frumoasă. Exact ca în poveștile preferate. Cred că ni s-a întâmplat tuturor, nu? Visam cu ochii deschiși cum alergăm într-o curte imensă lângă castelul în care locuiam. Vorbeam cu florile si animăluțele micuțe pe care le iubeam atât de mult. Copilării….

Magie, prietenie, prințesă și o lume nouă, necunoscută!

Prințesă sub acoperire este primul volum din Cronicile Rosewood. Este inspirat din propriile experiențe din anii de școală la internat a lui Connie Glynn. Aceasta a adus-o în topul autorilor de succes ai geniului. 

Într-un mic orășel de provincie locuiește Lottie Pumpkin, o fată orfană, care dintotdeauna și-a dorit să fie o prințesă bună și curajoasă. Mama ei îi citea basmele ei preferate, iar ea le adora pe eroinele din povești. Îi promisese mamei ei, atunci când a murit, că va fi bună, va fi curajoasă și nu se va teme de nimic. 

La capătul celălalt al Europei o întâlnim pe Ellie Wolf, prințesa rebelă a Maradovei. I se pare atât de plictisitoare viața de la palat, motiv pentru care are parte de multe escapade sub acoperire în lumea adolescenților obișnuiți. Însă își dorește enorm să ajungă la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase școli din Anglia. Pentru asta se roagă și se ceartă în același timp cu tatăl ei, regele.

Ajung întâmplător colege de camere, două fete atât de diferite ca și comportament, însă care se vor apropia atât de mult una de cealălaltă. Atât de mult, încât un schimb de roluri este exact ce au nevoie. Ellie va avea pentru prima oară șansa de a fi o adolescentă normală, în timp ce Lottie va fi prințesa care se visa de mică.

Însă acest loc se dovedește a fi unul plin de pericole pentru cele două prietene. Cartea se dovedește a fi o poveste fermecătoare despre prietenie, devotament și curajul de a fi tu însuți într-o lume în care prințesele nu sunt ce par a fi, iar magia basmului se regăsește acolo unde te aștepți cel mai puțin.

Toate aventurile prin care trec cele două le veți afla doar dacă veți comanda cartea de pe Libris.ro. Sunt sigură că veți fi atât de captivați de acest roman!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.