Alege șosete medicinale de la Ciserom!

Sunt mai multe motive pentru care ar trebui să porți șosete medicinale. În primul rând, dacă stai mult în picioare, ești însărcinată sau ai probleme cu retenția de apă, vei avea picioare umflate. De asemenea, dacă ai probleme cu circulația sanguină la nivelul picioarelor sau dacă ai trecut printr-o intervenție chirurgicală și ești în perioada de recuperare. Ai afecțiuni venoase varicoase? Ești o persoană sedentară? Toate acestea, necesită să alegi purtarea unor ciorapi medicinali.

Este și motivul pentru care am ales să cumpăr șosete medicinale de pe site-ul Ciserom. Sunt o soluție simplă și foarte  eficientă pentru îmbunătățirea circulației sanguine la nivelul picioarelor și pentru evitarea unor simptome neplăcute pe perioada sarcinii. 

Șosetele medicinale îmbunătățesc circulația sangvină la nivelul picioarelor, prin comprimarea vaselor dilatate. In funcție de gradul de compresie, aceștia se împart în trei categorii:

  • Șosete medicinale, compresie ușoară, 7-15 mmHg. Aceștia sunt ideali pentru prevenție. Ei sunt indicați pentru persoanele care petrec destul de mult timp în picioare sau care se plâng de picioare obosite, umflate sau dureroase. De asemenea, sunt recomandate în timpul călătoriilor, pentru prevenirea insuficienței venoase sau pe întreaga perioadă a sarcinii.
  • Șosete medicinale, clasa I, 15-20 mmHg, o compresie moderată. Acest tip de ciorapi se folosesc în cazul varicelor sau edemelor moderate, în timpul sarcinii, dar și după o intervenție chirurgicală.
  • Șosete medicinale, clasa II, 20-30 mmHG, cea mai puternică compresie. Aceștia sunt recomandați pentru probleme acute de varice, edeme severe, ulcer venos, tromboză acută venală sau dermatoscleroză.

Cel care prescrie purtarea șosetelor medicinale de compresie puternică este doctorul. Ciorapii medicinali de compresie ușoară și moderată pot fi achiziționați fără prescripție de la medic.

Șosete medicinale de la Ciserom!

Șosetele pe care le-am găsit pe site-ul Ciserom sunt din bumbac 100%. Acesta lasă piciorul să respire, să absoarbă transpirația și să o elimine într-un mod foarte ușor. Șosetele sunt create pentru picioare sensibile, având o manșetă fără elastic. 

Sunt întărite la călcâi și la vârf pentru a avea o rezistență mult mai mare la purtare. De asemenea, sunt cusute manual pentru a aduce un plus de confort. Pentru spălare, trebuie să respectăm instrucțiunile, astfel încât aceste șosete medicinale să aibă o durată de viață cât mai lungă.

Dacă vei fi mulțumită de calitatea și durata de viață a șosetelor cumpărate de pe Ciserom, atunci îți recomand să alegi o cutie cu 25 de perechi de șosete medicinale. 12 perechi albe și 13 perechi negre, bucurându-te astfel mult timp de ceea ce îți place! Vei găsi 2 mărimi: de la 35 la 37 și de la 38 la 40,

Atunci când alegi să porți ciorapi medicinali, senzația de compresie va fi mult mai puternică în jurul gleznelor și mai ușoară pe coapse. Trebuie să știți că ciorapii medicinali nu se îmbracă la fel ca dresurile obișnuite. Deoarece gradul de compresie cel mai ridicat e în jurul gleznei, va fi mai greu să îi tragi pe picior. De aceea este recomandat să ai picioarele uscate, să nu aplici loțiune de corp înainte.

Cum determini mărimea corectă? Cel mai bine este să faci măsurătorile la orele dimineții, atunci când piciorul nu este umflat. Trebuie să măsori cu grijă circumferința gleznei, a gambei, sub genunchi sau a coapsei în punctul cel mai gros, în funcție de modelul de ciorap pe care îl dorești. 

Colorează-ți ziua cu șosetele de la Ciserom!

Potrivit medicilor, terapia compresivă are rolul de a reduce hipertensiunea venoasă de la nivelul picioarelor și de a proteja peretele venos de efectul acestei tensiuni crescute. Compresia vine în sprijinul pompei musculare, în același timp ajutând și la diminuarea cantității de lichid care se revarsă din vene, ducând astfel la diminuarea edemului.

Fabrica se numește CISEROM – CIorapi – SEbeș – ROmânia. Calitatea și experiența de peste 90 de ani sunt importanții  factori care diferențiază CISEROM de competitorii săi, într-un mediu concurențial acerb.

Șosetele CISEROM sunt fabricate după cele mai înalte standarde de calitate, cu atenție la detalii și grijă pentru cumpărător. Folosind cea mai bună materie primă, deceniile de experiență, dar și tehnologie de ultimă generație, CISEROM încearcă să atragă un segment mai tânăr, prin alegeri stilistice studiate, o atentie sporită acordată șosetelor colorate și colecțiilor tematice. Un sortiment variat de peste 150 produse pentru bebelusi,copii si adulti, ajungând la peste 2000 de repere distincte acoperă cele mai rafinate gusturi în materie de șosete.

Alege Ciserom, Str. Dorin Pavel, nr 78, Sebeș, jud. Alba. Poți discuta cu ei atât fizic, cât și la telefon 0258.732.785, 0258.732.116 sau 0258.733.287, sau email ciserom@ciserom.ro.

Alege să te bucuri de o viață liniștită și colorată alături de Ciserom!

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.