Tu știi de ce piese are nevoie camionul tău?

Cu siguranță o carieră în domeniul transporturilor poate fi atrăgatoare pentru cineva căruia îi place să călătorească și să vadă tot timpul locuri noi. Este de amintit și faptul că domeniul este unul în care se fac angajări mai tot timpul. Așadar, chiar și o persoană fără prea multă experiență poate să-și găsească un job în această activitate.

Sute de mii de transporturi au loc în fiecare an pe teritoriul ţării noastre, indiferent că vorbim de transporturi de materii prime, autoturisme, marfă perisabilă, materiale de construcţii, medicamente, carburanți și altele. A deveni şofer de camion oferă o sursă constantă de venituri, dar și libertate pentru cei care se bucură şi cărora le place să fie pe drum mai tot timpul. Formarea profesională se face mult mai repede decât în multe alte domenii.

Nu neglija ceea ce are nevoie camionul tău!

Un sfat important pentru toţi cei care sunt deja șoferi, dar vor să devină şoferi de camion este să nu uitaţi să faceţi o preinspecție a camionului înainte de a pleca la drum. Trebuie să verifici frânele, ştergătoarele de parbriz, claxonul, oglinzile, anvelopele, produsele reflectorizante, sistemele de iluminat și semnalizare, nivelul de ulei, nivelul de motorină şi dacă încărcătură este asigurată şi bine protejată.

piese

Ai nevoie de  piese pentru camionul tău? Camioane Autoexpress te așteaptă la un click distanță! 

Daf, Iveco, MAN, Mercedes, Renault, Scania sau Volvo….indiferent de marcă găsești aici cele mai avantajoase prețuri. 

DAF este o mașină confortabilă, cu cea mai confortabilă cabină de pe piață, așa cum spun experții. 

Au însă o mare problemă, aceea că nu vin cu un sistem performant de reglare a volanului, ba chiar tind să te cocoșeze uneori. Dar au și un mare atuu, și anume că anumite modele nu au rival la zgomot. Sunt, spun cei cunosători în domeniu, cele mai silențioase de pe piață. Un alt dezavantaj ar fi acela că, acest tip de camioane consumă din naștere ulei.

Cel mai important punct de confort este încălzirea cabinei, cel mai bun sistem de încălzire auxiliară alături de Mercedes.

Pentru Mercedes, consumul de combustibil este un atuu. Unii sunt îndrăgostiți de modelul de cabină, design, performanță, sistem de încălzire. Are foarte multe comenzi digitale, fiind unul dintre cele mai tehnologizate modele de pe piață. 

MAN – ul, camionul tipic nemțesc. Are o cabină confortabilă, oferă cea mai bună vizibilitate în trafic, trage foarte bine la urcări. Pare că are un sistem audio apreciat de cei mai mulți conducători, lucru care îl face cel mai căutat pe piață. 

Când am auzit cum i se spune modelului Iveco, am zâmbit. Camionul lui Moș Crăciun. De ce? Are foarte multe beculețe aprinse în bord, dar și cea mai mare putere, trăgând foarte bine la urcare. 

Piese de camion de cea mai bună calitate!

Tot ceea ce trebuie să faci este să contactezi Sing Sing SRL, din Alba Iulia, pentru ca, în cel mai scurt timp, să te bucuri de piese de camioane de cea mai bună calitate. Sunt realizate și furnizate conform condițiilor specificate, la termenele stabilite, toate pentru deplina satisfacere a clienților. De luni până vineri, de la orele 9 la 17, iar sâmbăta de la 9 la 12. Poți suna la numărul de telefon 0746.204.794 sau folosești emailul office@camioane-autoexpress.ro pentru a comunica cu echipa dispusă să te ajute.

Știm cu toții că drumurile din România sunt un factor de îngrijorare pentru şoferi, mai ales pentru conducătorii de camioane. Dar lăsând la o parte drumurile, în care găsim gropi, lipsa rețelei de autostrăzi, care obligă şoferii de camion să circule pe drumurile naţionale cu circulaţie din sens invers duc adesea la accidente. Singurul lucru care poate face diferenţa dintr-un accident şi evitarea unui accident este condusul responsabil, preventiv şi respectarea limitei de viteză de pe şoseaua respectivă. Și de asemenea, aveți grijă ce piese folosiți și când necesită să le schimbați!

Așadar, drumuri bune să aveți!

 

 

 
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.