Concursuri școlare, culegeri și Libris!

Despre concursuri școlare sunt multe de spus. Sunt destul de OK, având în vedere că pregătesc copiii pentru evaluările naționale, bacalaureat and so. Librăria Libris.ro este locul unde găsim cele mai variate culegei pentru elevi, începând cu clasa pregătitoare și terminând clasa a 12-a.

Concursuri școlare – Luminamath, un concurs de excelență!

LuminaMath este un concurs național de matematică destinat elevilor claselor II-VIII, oferindu-le posibilitatea de a-și verifica cunoștințele la nivel național. Anul acesta este organizată cea de-a XXIV-a ediție a concursului LuminaMath. Concursul se desfășoară în doua etape: Etapa Online (sub forma a 2 faze) și Etapa Scrisă. Din păcate, anul acesta etapa scrisă va fi tot etapă online. 

LuminaMath are subiecte de tip grilă, cu o tradiție de aproape douăzeci de ani în rândul elevilor din învățământul primar și gimnazial românesc. Convinși că matematica reprezintă o parte indispensabilă a culturii generale, organizatorii propun subiecte care sunt în concordanță atât cu programa școlară națională, cât și cu sistemele internaționale de educație, Concursul  testează nu doar cunoștințele elevilor, ci și capacitatea lor de a găsi, cu rapiditate, soluții inedite pentru probleme noi.

Culegerea de probleme pentru clasa a V-a LuminaMath este un excelent instrument de antrenament pentru elevii care vizează performanța matematică. Cuprinde toate exercițiile și problemele care s-au dat până acum în edițiile succesive ale competiției, pentru nivelul clasei a V-a.

Tot de la librăria Libris.ro am luat și o culegere pentru Evaluarea Națională, care sigur îi va folosi fetiței în aprofundarea materiei și pregătirea pentru primul examen important din viața sa. 

Testele sunt organizate în citit – scris, la română. Citit, cu texte variate, scurte și lungi și scris, cuprinzând biletul și alcătuire de text după intrebari. Nu au un grad ridicat de dificultate, copilul reușind să le înțeleagă destul de ușor.

Ursul păcălit de vulpe face parte din colecția Să citim cu litere de tipar și este o adaptare după Ion Creangă. Textul este redactat cu litere mari de tipar și este însoțit de frumoase ilustrații color.

Voi ce ați mai cumpărat din librării? Cum vi se par alegerile mele?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.