Stailer – platforma inteligentă pentru programări la salon

Momentul în care alegi să mergi la salon poate fi o bucurie și un calvar în același timp. Orice schimbare cu privire la aspectul fizic aduce o stare de bine, un plus de fericire și redă încrederea în sine, totuși, partea cu programarea la salon dă bătăi de cap deseori.

Este dificil să faci o programare când timpul nu îți permite acest lucru. Până găsești salonul potrivit la care vrei să mergi, până răspunde stilistul și te anunță că nu are timp decât săptămâna viitoare, parcă vrei să renunți la noua ta coafură sau manichiură. Aceste lucruri necesită timp de care probabil nu dispui și pe lângă asta îți pune și răbdarea la încercare.

O soluție inovativă

Exact pentru momente de acest gen și pentru o funcționare mai facilă a programărilor la salon, a fost creat Stailer. Aceasta este o platformă care activează momentan doar în Iași, Oradea, Cluj si Timișoara, dar plănuiește să se extindă până la finele anului pentru că a dat dovadă de utilitate ridicată. Stailer permite programarea online la salon pentru orice persoană. În program sunt incluse saloanele care au fost interesate să se alăture, din orașele în care activează, dar partea cea mai bună este că la o simplă căutare poți vedea exact disponibilitățile.

Platforma este ușor de utilizat deoarece trebuie doar să selectezi din lista ceea ce îți dorești și ce te caracterizează, astfel încât să primești variantele care se pliază cel mai bine pe dorințele tale.

După selectare apare lista cu locurile disponibile, astfel încât să alegi stilistul care are loc liber atunci când îți permite ție timpul să mergi la salon, nu depinzi tu de programul său. Stailer este destinat atât femeilor cât și bărbaților deoarece saloanele dispun de servicii pentru toată lumea. Indiferent de serviciul dorit, îl găsești în listă și îți poți face o programare chiar pentru azi.

Cosmetica – o plăcere și o necesitate

 Având în vedere că mediul în care trăim este din ce în ce mai poluat și nesănătos, tenul are de suferit. De aceea apare acneea și pielea devine mai uscată. Pentru a rezolva aceste probleme și pentru a reduce efectele adverse, poți căuta pe Stailer saloane specializate in cosmetica masculina sau feminină, unde să beneficiezi de tratamente pentru ten și curățări faciale.

Din cauză că probabil ai foarte multe lucruri pe cap și sarcini de îndeplinit, poți omite programarea la salon. Din acest motiv Stailer dispune de un reminder pe care îl setezi să îți aducă aminte unde și când ai programare, astfel încât să nu îți pierzi locul pe scaunul profesioniștilor în hair&beauty. Dacă intervine orice problemă poți anula sau reprograma întâlnirea cu stilistul pentru altă zi, tot cu ajutorul platformei și scapi astfel de apelurile incomode. Stilistul poate să își reprogrameze timpul și astfel nimeni nu încurcă pe nimeni.

Orice serviciu de care ai nevoie este mai simplu de găsit acum cu ajutorul Stailer, având în vedere că mediul online a acaparat aproape toate domeniile. Totul poate fi mai ușor acum, la fel și realizarea programării tale la salon. Scapi de bătăi de cap în plus și doar te bucuri de schimbările de care beneficiezi. Stailer este gratuit și disponibil pentru toată lumea!

Contact:

support@stailer.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.