Transformă-ți grădina într-o oază de relaxare!

Grădina sau terasa este locul pe care majoritatea îl consideră o oază de relaxare. Pentru toată lumea care locuiește la casă, aceasta reprezintă un atu important, care se cere pus în valoare cu grijă și atenție.

Pentru o amenajare care să inspire un loc plin de armonie și să invite la petrecerea timpului într-un mod confortabil, vei avea nevoie de cele mai inspirate piese de mobilier și accesorii decorative. Indiferent de spațiul pe care îl ai la dispoziție, chiar dacă nu este cel mai generos, vei descoperi  acele suporturi pentru flori, unelte de grădinărit, chiar și mobilier de exterior care să se încadreze perfect în locul tău de relaxare.

La decorer.ro găsim o mulțime de accesorii care să înfrumusețeze spațiul: căsuțe sau colivii pentru vrăbiuțe, felinare, suporturi și ghivece florale multicolore, în forme inedite și de dimensiuni variate, pentru toate spațiile și colțurile.

Grădina – locul plin de armonie, unde ești cel mai fericit!

Întâlnirile cu prietenii sunt momentele mult așteptate de la finalul unei săptămâni. Și cum altfel să se petreacă decât într-un loc special creat pentru întâlnire și detașare.

Pavilioanele și foișoarele sunt elementele special create pentru astfel de întâlniri, reușind să creeze un spațiu intim și plăcut în propria grădina și te ajută să te protejezi de soarele arzător din zilele caniculare.

Mobilierul de grădină este special gândit și creat pentru a te relaxa în aer liber. Astfel, seturile din lemn fac parte din tipul de mobilier care nu trebuie să lipsească din curtea nimănui. Indiferent că servești masa în aer liber, sau că îți dorești să te odihnești, un astfel de set reprezintă alegerea potrivită grădinii tale. Lemnul mobilierului garantează rezistența timp îndelungat, indiferent de factorii externi.

grădina

Un parfum irezistibil, parfumul florilor!

Una dintre cele mai mari bucurii de care poți avea parte poate fi resimțită chiar în grădina ta. Și pentru acest lucru, nu este necesar sa investești foarte mulți bani sau foarte mult timp. 

Atunci când pășești în locul în care naturalețea, culoarea și mirosul se îmbină armonios, nivelul tău de energie crește semnificativ. O grădină bogată îți oferă satisfacția muncii tale, având și un rol de relaxare. De aceea, vei avea nevoie de suporturi pentru flori, obiecte cu un design plăcut, original, plin de farmec și o eleganță aparte.

grădina

Adaugă un strop de culoare cu ajutorul florilor colorate și transformă-ți grădina cu ajutorul acestor suporturi din fier senzaționale. Indiferent că alegi să le colorezi, pictezi, scrii diferite texte pe ele  sau pur și simplu le lași așa, vei avea unele dintre cele mai frumoase suporturi pentru grădina, curtea sau terasa casei tale.

Fiecare tip de plantă are nevoile sale specifice pentru a se putea dezvolta și pentru a rezista în timpul verii. Cele mai multe plante sunt formate din apă în proporție de 90%, de aceea este esențial să le hidratezi corespunzător. Nu uita să uzi plantele în fiecare dimineață, înainte de a se încălzi puternic afară, pentru ca solul și plantele să piardă o cantitate cât mai mică de apă prin evaporare.

Florile sunt cele mai frumoase lucruri făcute de Dumnezeu, în care El a uitat să așeze și un suflet. Ele sunt speranțele noastre, ceea ce avem noi mai sincer și mai loial.

Decorer – produse de calitate pentru toate gusturile!

Dacă îți dorești cea mai minunată grădină, un loc care să farmece pe toată lumea, vino la decorer.ro. În strada Alessandria, nr. 4  din Alba Iulia, la numărul de telefon 0749.062.865sau la email office@decorer.ro.

  • ai transport gratuit pentru comenzi mai mari de 199 de lei
  • beneficiezi de retur produse în termen de 14 zile de la achiziție
  •  garanția calității – produse de cea mai bună calitate
  •  20 de lei reducere la comenzi de minim 200 de lei, la abonare newsletter.

Când grădina sau terasa ta prinde viață, parcă întreaga casă devine mai primitoare. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.