Ce bijuterii alegem pentru el de Ziua Îndrăgostiților?

Se apropie Ziua Îndrăgostiților și știm foarte bine cât de greu este să alegi cadoul potrivit pentru el. Ne dorim ceva care să îl surprindă, să îi placă și mai ales să poarte cu drag mereu. Nu-i așa?

Dar cum alegem cadoul potrivit pentru Ziua Îndrăgostiților? Pentru că, mie cel puțin, îmi vin în minte întotdeauna clasicele întrebări: „Oare ce i-ar plăcea?”, „De ce anume ar avea nevoie?” sau „Oare el ar purta așa ceva?” . Rămân o dilemă extrem de  greu de elucidat, care poate însă să coste timp, energie și bani.

Ziua Îndrăgostiților

Eu cred că bijuteriile din metale prețioase, cele cu șnur negru sau placate cu rodiu vor fi mereu la modă. Când alegem bijuterii pentru el, trebuie în primul rând să ținem cont de preferințele lui. 

Brățările reprezintă cel mai chic accesoriu. Știm cu toții că o brățară  completează armonios și elegant orice ținută, indiferent că este de stradă, business sau casual. Brățara este un accesoriu cu mult stil. O dată cu trecerea timpului, ea devine o amintire dragă, de cele mai multe ori  încărcată de emoții. 

De asemenea, brățara arată bunul gust al purtătorului într-un mod subtil, dar de fiecare dată de impact. O brățară din piele naturală este exact ceea ce caută un bărbat puternic. 

Bijuterii minunate – cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților!

Bijuteria creează momente de fericire!  Viaţa în doi nu este întotdeauna simplă. Dar, de cele mai multe ori, este atât de uşor să creezi momente de fericire. A oferi şi a primi în dar bijuterii, indiferent de valoarea lor financiară, contribuie la construirea şi consolidarea cuplului.

Dacă ai impresia că doar femeile poartă bijuterii, te înșeli amarnic. Și bărbații au început să le placă și să poarte din ce in ce mai multe bijuterii, uneori reușind să-și pună în valoare ținutele. Indiferent de stilul vestimentar al bărbatului din viața ta, mergi cu încredere pe simplitate. Cum ar fi lanțurile din oțel inoxidabil, placate cu aur. Fii fără teama că vei  da greș!

În cazul în care bărbatul tău nu poartă aur, poți să îi oferi o brățară cu accesorii argintii și zirconia. Zirconia seamănă foarte mult cu zirconul, fiind o piatră semipreţioasă sintetică, produsă din zirconiu.

Ziua Îndrăgostiților

Datorită preţului accesibil și aparenţei sale fermecătoare, asemănătoare diamantului, zirconia este cea mai răspândită piatră sintetică, din industria bijuteriilor.

Mare atenție la culori. Pentru că bijuteriile pentru el trebuie să fie cât mai masculine, să nu iasă foarte strident în evidență. Bunul gust și calitatea merg mână în mână, mai ales când vine vorba despre bijuterii.

Minier – bijuterii din argint, suflate cu aur și cristale swarovski!

Și, bineînțeles că, o dată ce ai pătruns în lumea bijuteriilor, este imposibil să nu îți faci și ție un cadou. Pentru că ai de unde alege! Cercei placați cu aur sau din argint, inele de logodnă, bijuterii placate cu aur alb sau aur galben sau argint,  bijuterii din oțel inoxidabil sau pietre prețioase! La Minier gasești tot ceea ce te interesează.

Ai posibilitatea alegerii afișării prețului produselor, de la preț descrescător până la preț crescător pentru a fi mult mai ușor în alegerea cadoului. Alege să vizitezi Minier, de luni până vineri între orele 08:00 și 16:00, Str. Otilia Cazimir Nr. 5A , Sat Valea Ursului, Com.Miroslava, Iași. Află mai multe detalii la număr de telefon 0332.401.145 sau la adresa de email vânzări@minier.ro.

Bijuteriile nu sunt doar nişte obiecte oarecare. Pe lângă valoarea lor financiară, ele au şi o mare încărcătură sentimentală, fiind o dovadă de iubire.  De aceea au un rol foarte special în relaţia de cuplu. Pentru că a dărui şi a primi o bijuterie constituie una dintre condiţiile de reuşită pentru relaţia de cuplu.

Majoritatea oamenilor, femei sau bărbați, iubesc bijuteriile. Acestea  răspund aspiraţiei fiecăruia dintre noi de a trăi mai bine și mai frumos. Eu le văd ca pe simboluri, vis, pasiune, frumuseţe, fală, dar și investiţie și siguranţă.

Dramaturgul francez Jean Giraudoux spunea „Nu există iubire, ci numai dovezi de iubire”. Dar ce dovadă mai bună de iubire poate aduce un om decât dorinţa de a trăi alături de cel iubit? Şi totul poate începe cu „Ţi-am luat o bijuterie…”, indiferent că vorbim de inelul oferit logodnicei sau de verighetele ce unesc două persoane!

Dăruiește cu drag! Va conta mult mai mult decât suma de bani pe care ai cheltuit-o! Îi vei face o surpriză foarte frumoasă!

Eu am ales deja! Tu ce cadou îi vei face?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.