Produsele dermatocosmetice Eladerm – pentru o piele sănătoasă!

Produsele dermatocosmetice sunt acele produse farmaceutice aflate la granița dintre cosmetice și medicamentele destinate afecțiunilor dermatologice, cu administrare locală, pe tegumente și anexele lor: piele, păr, unghii.

Ce trebuie să știi despre psoriazis?

Deși este încadrat în categoria bolilor de piele, psoriazisul debutează în interiorul corpului, fiind o boală a sistemului imunitar. Este o boală inflamatorie cronică, care afectează aproximativ 2% din populație. În familia persoanelor cu psoriazis există frecvent și alți membri cu această boală, fiind o boală ereditară. Psoriazisul a fost asociat cu stresul, obezitatea, fumatul, consumul de alcool. amigdalita streptococică, infecțiile virale, dar și anumite medicamente.

Simptomele cele mai frecvente sunt:

  • Piele cu mâncărimi, uscată, crăpată, care poate sângera
  • Plăci bine delimitate, de culoare roșie, acoperite de scuame sidefii, care apar simetric, cu precădere în anumite zone – coate, genunchi, interfesier sau la nivelul scalpului, uneori pe trunchi, brațe și picioare (psoriazis în plăci) 
  • Numeroase pete mici, scuamoase, de culoare roșie, răspândite pe brate și picioare (psoriazis gutat)
  • Zone netede de piele roșie, inflamată, la nivelul pliurilor axilelor, în zona inghinală, fese, zona genitală sau sub sâni (psoriazis inversat)
  • Zone de piele pline de coșuri sau pustule (psoriazis pustulos)
  • Unghii îngroșate, crestate sau cu adâncituri punctiforme

Pachet întreținere psoriazis ten și scalp – produse dermatocosmetice eficiente!

Eladerm recomandă tuturor persoanelor care suferă de diferite grade de psoriazis pachetul „Întreținerea Psoriazisului – ten și scalp”. Este foarte bun pentru toată lumea care are pielea uscată, descuamată  și eczeme la nivelul epidermei.

Pachetul conține cremele Ureea 10%, Ureea 20% și 30%, Crema Emolientă cu efect hidratant, Loțiunea Hidroalcoolică BHA cu acid salicilic 2% și Șamponul cu Uree 10%.

dermatocosmetice

Ce beneficii are pachetul cu produse dermatocosmetice recomandat?

Cremele Ureea 10%, Ureea 20% și Ureea 30%, pe lângă proprietățile hidratante, au acțiune keratolitică puternică asupra zonelor aspre și foarte groase ale pielii. De asemenea, favorizează regenerarea celulară și stimulează exfolierea celulelor moarte. Aceste creme sunt recomandate, în special, pentru reducerea descuamării și îmbunătățirea elasticității pielii.

Loțiunea Hidro-Alcoolică BHA cu acid salicilic 2% ajută la exfolierea pielii și celulelor moarte. Un alt beneficiu al loțiunii ar fi acela că îmbunătățește fermitatea pielii. Stimulează neocolagenul, astfel având efect antirid și de reducere a cicatricilor. Folosit alături de alte produse dermatocosmetice din gama Eladerm, soluția BHA ajută și la tratarea psoriazisului.

Crema Emolientă cu efect hidratant are rolul de a calma zona afectată și de a-i reda hidratarea într-o manieră intensivă și rapidă. Crema emolientă intră repede în piele, ameliorând din senzația de uscăciune.

Şamponul Ureea 10% din gama Eladerm este un produs dermatocosmetic cu proprietăţi hidratante, emoliente şi keratolitice destinat afecţiunilor pielii scalpului caracterizate prin sensibilitate accentuată, descuamare, prurit. Este indicat în afecţiuni precum psoriazis, dermatită seboreică sau atopică.

Folosirea pachetului “Întreținerea Psoriazisului – ten și scalp” este recomandată pentru obținerea celor mai bune rezultate.

În primul rând, se distribuie o cantitate mică de loțiune BHA cu acid salicilic 2% pe o dischetă sterilă demachiantă de bumbac. Se aplică pe zonele afectate de psoriazis și se lasă să acționeze 5 minute. După aceea se îndepărtează cu apă călduță și se tamponează cu un prosop.

Al doilea pas care urmează presupune aplicarea uneia dintre cremele Ureea 10%, Ureea 20% și Ureea 30% în funcție de stadiul afecțiunii. Se va aștepta apoi să intre în piele.

Și ultimul pas, aplicarea unei cantități suficiente de Cremă Emolientă. În ceea ce privește șamponul, acesta se aplică pe părul umed. Se lasă să acționeze 2 / 3 minute după care se clătește cu apă din abundență. 

Ce trebuie să știi despre acest pachet format din produse dermatocosmetice?

Cremele cu Uree și Crema emolientă conțin fiecare 100 ml de produs și pot fi folosite timp de 6 luni de la deschidere.

Loțiunea Hidro-Alcoolica BHA cu acid salicilic 2% conține 100 ml de produs și poate fi folosită 12 luni de la deschidere.

Șamponul Ureea 10% conține 200 ml de produs și poate fi folosit timp de 6 luni de la deschidere. 

Pachetul costă 217 RON, iar produsele nu conțin parabeni. Cred că este un lucru foarte important de știut.

Eladerm este un brand românesc de produse dermatocosmetice, dezvoltat în Alba-Iulia. A apărut în anul 2016, din pasiunea pentru cosmetologie a farmacistului Emanuel Lazăr. De-a lungul carierei sale ca farmacist, acesta a constatat o cerere mare pentru cremele cu efect emolient. Când cel mai cumpărat produs a fost retras de pe piață, i-a venit ideea de a crea unul. Și astfel a apărut Eladerm.

Pentru a afla mai multe informații despre produse, specialiștii de la Eladerm îți stau la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00-16:00 la numărul de telefon 0741.045.150 sau la adresa de email contact@eladerm.ro.

Produsele dermatocosmetice ne pot fi aliații cei mai buni în menținerea bunăstării pielii, având și efect bine determinat și siguranță crescută.

 

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.