Rapoartele financiare îți oferă imaginea corectă despre orice firmă!

În momentul când a apărut proiectul RisCo s-a căutat o soluție automatizată, rapidă și ieftină, prin care să se poată afla informațiile oficiale despre orice firmă din România. 

La început, adică în martie 2012, erau 4 rapoarte: Rating financiar – o evaluare a situației financiare a companiilor – și CIP online, Date firmă, Buletinul insolvenței – cuprinzând informații despre situația juridică și de plăți.,

Pe masură ce creștea numărul clienților interesați de produsele RisCo, au apărut rapoartele Datorii Restante, Procese în Instanță și AEGRM. După nici patru luni, au fost create rapoartele Limite Comerciale și Limite de Creditare, precum și raportul Cash Flow. Astfel, utilizatorii RisCo știau exact cât se pot expune față de clienții lor, în funcție de starea financiară a acestora.

Pe rând au apărut Date firmă și Selecții firme, serviciul de Alerte, raportul Probabilitate de Insolvență și Valoare de Piață. Un raport care poate previziona cu mare acuratețe riscul ca o companie să intre în insolvență în perioada financiară următoare. Astfel, numărul rapoartelor individuale RisCo pe care le ofereau clienților a devenit 14.

Ultimul introdus a fost Rapoartele Internaționale, prin care firmele din România se pot informa asupra partenerilor de afaceri din alte țări.

Apelează la RisCo pentru a avea o imaginea corectă despre orice firmă!

Este foarte simplu. Cauți după numele firmei sau după CUI (codul unic de înregistrare). Spre exemplu, eu am căutat firma Coca-Cola HBC România SRL. Pe lângă informațiile referitoare la anul înregistrării, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, adresa, codul CAEN. Am aflat și informații financiare, cum ar fi Cifra de Afaceri sau Profitul Net din ultimul an declarat.

firmă

RisCo folosește numai date obținute din surse oficiale – Registrul Comerțului, ANAF, Ministerul Justiției, Centrala Incidentelor de Plăți etc. Sunt preluate chiar în momentul când se face raportul și este acreditat ISO privind securitatea informațiilor și managementul calității.

De ce este important RisCo?Prin utilizarea acestui site, afli dacă partenerii tăi de afaceri vor putea plăti marfa pe care tu le-o livrezi. În doar un minut, afli dacă poți să vinzi orice marfă pe credit unui partener de afaceri și în ce condiții. Ia gândește-te că astfel diminuezi riscul de a nu îți încasa facturile de la clienți. Vei fi capabil să eviți legăturile de afaceri cu acele companii care au o situație financiară fragilă sau un management mai puțin performant.

În general, persoanele care intră pe site-ul RisCo.ro își doresc să afle informații despre evoluția financiară a unei societăți, probabilitatea ca firma să intre în insolvență și ratingul ei financiar”, a declarat Dragoș Cabat, Managing Partener RisCo.

Conform lui Dragoș Cabat, cele mai solicitate rapoarte sunt Rating financiar, Buletinul insolvenței, Datoriile restante și CIP-ul, iar cele mai căutate sectoare sunt comerț, producție, imobiliare și transportatori.

Care este filozofia RisCo:

  • Crede în transparența și siguranța în afaceri, în creșterea profitabilității firmelor;
  • Oferă în mod eficient și rapid produse și servicii cu valoare adăugată ridicată;

  • Pune accent pe relații de afaceri stabile și corecte și parteneriate de durată; 

  • Sunt diferiți față de competitori prin produsele inovative pe care le oferă clienților și prin adaptarea la nevoile lor;

  • Cum se măsoară succesul? Conform întrebarilor la care au răspuns, 93% dintre clienți sunt foarte mulțumiți (59%) sau mulțumiți (34%) de produsele oferite și de felul cum interacționează cu membrii echipei.

Prin serviciile regionale pe care societatea le oferă clienților (în cazul afacerilor de genul service auto, salon de coafură, agenție de turism, etc.). Managerii pot afla cât de mare este competiția în județul sau regiunea în care activează. Astfel, compania poate afla rapid și ieftin, folosind tab-ul Selecții de pe site, care sunt cei mai importanți jucători de pe piață în sectorul său de activitate.

Clienții RisCo vor să se asigure că partenerul lor de afaceri există cu adevărat. De asemenea, că nu se află în insolvență sau altă procedură legală care îi blochează activitatea. Dar și cât de mare este compania respectivă, pentru a evita să colaboreze cu o firmă rău platnică ori cu probleme juridice.

Iți dorești creștere și rezultate mai bune? Ai nevoie de clienți noi? Folosește baza de date, selectează conform criteriilor tale și poți să ai relații cât mai sigure cu aceștia.

Serviciile RisCo îți oferă cea mai mare siguranță în activitatea zilnică. De aceea, ai nevoie de informații corecte și rapide pentru a lua cele mai bune decizii. Ai nevoie de RisCo!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.