Rechizite școlare, produse unice pe piața din România!

Orice părinte știe că la început de an școlar este nevoie de rechizite școlare. Și sunt atâtea de cumpărat. Începând de la ghiozdan, caiete, stilou, carioci, culori, hârtie creponată și multe altele. Acum trebuie să ne îndreptăm spre o papetărie unde să găsim absolut tot ceea ce căutăm.

La Gutuie.ro ai atât de multe sortimente de rechizite, încât te vei afla în dificultate în momentul în care vei vrea să faci comanda. Pentru că, site-ul se reinventează adăugând o notă de exclusivitate prin produse unice pe piața din România. 

Am intrat pe site și am citit recomandarea Anei. Am luat decizia că fac o alegere bună, alegând magazinul online Gutuie.ro.

Am plasat comanda seara, iar in dimineata urmatoare am fost contactata de un reprezentant al departamentului relatii cu clientii pentru confirmarea comenzii. Mi s-a spus ca in ziua urmatoare o sa primesc produsul comandat si am solicitat sa se specifice ca pot fi gasita in intervalul orar 8-15:00. Curierul a respectat ceea ce am transmis prin Gutuie.ro si a venit in ziua urmatoare la ora 13:00 cu produsul in perfecta stare. In ceea ce priveste produsul, acesta respecta descrierea de pe site iar raportul pret/servicii oferite a fost mai mult decat excelent.” – Ana

Alege rechizite școlare de cea mai bună calitate!

Când fetița mea a început clasa pregătitoare, primul lucru pe care l-am căutat a fost ghiozdanul. Căutam unul cu spatele ergonomic, cu plasă de aer, cu bretele reglabile pentru stern și umăr. Un ghiozdan care să ofere confort ridicat la purtare.

Și l-am găsit! Este vorba despre ghiozdanul din colecția Starter. Este echipat cu suport detașabil pentru chei, etichetă de nume pentru identificare ușoară și curea elastică în compartimentul principal pentru a ține cărțile aproape de spate.

Fetiței mele i-a plăcut foarte mult, a fost extrem de încântată și abia aștepta să înceapă școala, să le arate tuturor ce ghiozdan frumos are ea. Eu am fost și mai mulțumită, mai ales că este confortabil și practic.

Am stat mult în cumpănă dacă să îi iau ghiozdan sau un troller. La clasa pregătitoare, la doar 6 anișori, copiii sunt atât de mici. Ba chiar am râs cu soțul meu, ghiozdanul era aproape cât ea. Un troller pare mult mai practic pentru că nu este nevoie să îl care în spate, ci îl trage de mâner. Deci mult mai ușor. Însă este mai greu să îl ridice pe scări…

Mi-a atras atenția un Troler LEGO® design, din material PVC, prevăzut cu două rânduri de roți și sistem de închidere la mâner.

Este prevăzut pe interior cu elastic pentru o siguranță ridicată, de asemenea are un buzunar interior cu fermoar.

De ce să alegi Gutuie.ro?

Pentru că sunt orientați către nevoile clienților. Adică încercă să ofere cel mai bun raport calitate / preț pentru produsele pe care le comercializează. De asemenea, acordă și consultanță gratuită pentru alegerea produselor potrivite.

Respectă cele mai stricte standarde ale comerțului electronic, Gutuie.ro fiind membru atestat Trusted.ro. Site-ul este câștigător al titlului „Cel mai bun magazin online de birotică și papetărie” în anii 2013, 2014, 2015, 2016 și 2017 la Gala Premiilor Ecommerce.

Echipa ține permanent cont de feedback-ul clienților pentru a îmbunătăți magazinul și gama de produse comercializate.

Îi găsiți de luni până vineri, între orele 09:00-17:00 în Splaiul Independenței 319, SEMA Parc, Obiectiv 19B. Sau la numărul de telefon 0731.270.748, email office@gutuie.ro.

Ce își dorește acest site? Să fie partenerul tău „de acasă” la care te gândești prima dată cand ai nevoie de cele mai noi, ergonomice și la modă rechizite pentru cei mici sau de cele mai performante „unelte” care să-ți transforme talentul în realitate. Oricare ar fi necesitățile tale, țelul lor este să găsești aici TOT ceea ce cauți.

Tu ai găsit rechizitele celui mic? Ai ales să comanzi de pe site-ul Gutuie.ro?

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.