De ce team building-urile sunt importante pentru creșterea business-ului tău

team building

Evenimentele de team building sunt activități care se concentrează pe un aspect foarte important al business-ului tău: echipa ta.

Adevărul este că orice produs inovativ sau business puternic, nu s-ar putea bucura de succes dacă în spatele său nu ar sta o echipă unită și motivată.

Indiferent că ai o echipă mare sau una mică de doar câțiva angajați care lucrează independent, evenimentele de team building sunt importante. Iar în articolul de astăzi am să-ți spun de ce.

Investește în team building-urile

Să pleci de la birou cu echipa undeva în natură poate părea de neimaginat. O zi de lucru „întreruptă” va avea repercusiuni, se vor pierde bani etc. Ei bine, nu chiar.

În general, angajații se simt suficient de stresați să tot fie adunați în săli de ședințe sterile și să fie forțați să joace tot felul de jocuri.

Îi poți scoate în natură unde vor avea ocazia să devină mai creativi. Mai mult, vor avea ocazia să creeze și unele amintiri plăcute și să viziteze locuri noi.

Cunoaștere reciprocă

Una este să petreci cel puțin 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămână în compania unei persoane în mediul profesional și alta este să fiți într-un mediu neutru unde puteți să vă cunoașteți altfel.

Adevărul este că, pentru multe persoane, indiferent cât de stresant ar putea fi un job, multe persoane recunosc că fac față mai ușor atmosferei încărcate de lucru dacă relația cu colegii este una apropiată.

Așadar, oferă-le ocazia să se cunoască mai bine și să creeze relații mai strânse care vor avea un impact pozitiv asupra activităților lor profesionale.

Creează legături între departamente

Team building-urile au devenit un instrument de networking destul de puternic. Adevărul este că vremurile în care lucrai pentru aceeași companie până la pensie au cam trecut.

Așadar, dacă colegii din diferite departamente au ocazia să interacționeze mai mult decât o fac în mod normal în timpul orelor de program, au o ocazie foarte bună pentru a obține câteva recomandări utile pentru viitor.

Îmbunătățesc moralul și implicarea

Activitățile de team building sunt realizate de așa natură încât fiecare membru al echipei să fie implicat. Astfel, fiecare membru al echipei va înțelege că implicarea și rolul său în echipă este esențial pentru buna dezvoltare și creștere a unui business.

Studiile arată că peste 75% dintre angajați renunță la un loc de muncă din cauza managementului defectuos. Drept urmare, oferindu-le angajaților tăi cadrul pentru a crește, a se dezvolta și a participa în activități creative în care își pot pune în valoare diferite alte atuuri, ai toate șansele să îți crești o echipă puternică și implicată în obiectivele de business.

Creează o cultură organizațională pozitivă

O cultură organizațională pozitivă te ajută să nu îți pierzi „talentele” din echipă.

Lucrul în echipă va avea de câștigat, precum și imaginea firmei la exterior.

Sună interesant? Atunci nu mai pierde timpul și introdu în structura business-ului tău evenimente de team building. Ai ocazia să faci o investiție în dezvoltarea business-ului tău care nu merită amânare.

Vrei rezultate profesioniste? Echipa Vertical Adventure ți-a pregătit programe speciale de team building outdoor, dar și indoor care te vor ajuta să dezvolți relațiile dintre angajați, să îmbunătățești comunicarea și încrederea, dar și să te bucuri de angajați mult mai implicați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.