Platforma online Negociat, preferată de consumatori!

Dacă mă întrebați pe mine, eu prefer online decât să alerg prin magazine în căutarea produselor preferate. În ultima perioadă, s-a văzut o creștere a preferințelor clienților în ceea ce privește online-ul. Este mult mai simplu, cu un click ai intrat în magazin, unde poți „proba” liniștită mii de produse. Dacă până de curând îți era teamă să cumperi, pentru că nu știai cum faci cu mărimile, acum fiecare produs are dimensiunile, astfel încât să îl alegi pe cel potrivit. 

Unul dintre avantajele comerțului online este că totul poate fi măsurat. Toate platformele marketplace care conțin mii și mii de produse sunt preferate de către consumatori. În special datorită gamei diversificate de produse listate, din care poți alege tot ce îți dorești. Clienții cumpără și datorită încrederii pe care marketplace-ul o dobândește în timp.

Așa cum este Marketplace-ul Negociat.ro. Acest marketplace a fost creat special pentru creșterea vânzărilor, de la cei mai mici și până la cei mai mari vânzători din România. Și nu numai!

Marketplace-ul Negociat.ro este o variantă optimă, simplă și eficientă de a comercializa produse. Reprezintă varianta dedicată atât producătorilor cât și importatorilor pentru vânzarea produselor din stocul online, dar și din cel ofline. Negociat.ro permite furnizorilor să își stabilească taxele de livrare, politica și taxele de retur, dar și prețurile. Singura condiție este să asigure cumpărătorilor calitate.

Platforma online Negociat.ro vinde pentru tine!

Ești nou pe platforma online și nu știi cum funcționează? Este foarte simplu!

Pasul 1. Înscrie-te pe platformă. Completează formularul cu nume, prenume, email, informațiile financiare ale companiei, precum și informațiile bancare.

Pasul 2. Adaugă produse și crește-ți vânzările, adresându-te cât mai multor potențiali clienți.

Pasul 3. Adaugă fotografii clare. Cel mai bine ar fi să ai între 3 și 5 fotografii la produse. Fotografiile trebuie să fie pe un fundal curat/alb.

Pasul 4. Adaugă o descriere cât mai explicită fiecărui produs. Nu uita: descrierea are un rol extrem de important în SEO.

Pasul 5. Reține un lucru foarte important: Livrează corect. Produsele trebuie livrate la timp. Nimănui nu-i place să primească mai târziu produsul comandat! Și livrezi cu ce curierat dorești!

Pasul 6. Primești încasările comenzilor tale direct în contul tău.

Adaugă mii de produse cu un singur click.

De ce să alegi Marketplace Negociat.ro?

Interfață prietenoasă. Administrarea comenzilor din marketplace se face foarte ușor și rapid. După cum vorbesc vendorii, procesarea facilă este extrem de îndrăgită și apreciată.

Comenzi pe e-mail. De fiecare dată când se comandă produsele tale, primești o notificare prin email. În acest fel, vei fi informat în permanență.

Timp de procesare rapid. Cu doar un singur click poți schimba statusul comenzilor. Astfel vei avea mai mult timp pentru ceea ce contează cu adevărat pentru tine.

Listarea produselor se face rapid. Produsele tale pot fi încărcate printr-un singur click, atunci când ai un feed de produse de tip csv sau xml sau chiar și prin API.

Actualizare ușoară. Datorită funcționalităților avansate ale marketplace-ului online, produsele se actualizează automat: stocuri, prețuri, detalii despre produse, și altele.

Marketplace Negociat.ro – canal preferat de vânzări. Deși destul de mulți dintre vendori au fost sceptici la început la înscriere, platforma a demonstrat că a devenit unul dintre canalele lor favorite de vânzări.

Pe piaţa din România sunt în prezent câteva site-uri de profil, fiecare încercând să atragă un număr cât mai mare de vânzători şi de cumpărători.

Negociat.ro este un ”jucător” relativ nou pe această piaţă în expansiune. Pe lângă gama variată de produse pe care le oferă, acest site se deosebește de celelalte prin faptul că este singurul care oferă clienţilor săi comanda de căutare vocală, dar şi posibilitatea de a negocia preţul la anumite cantităţi direct cu vânzătorul.

Negociat.ro vine în întâmpinarea comercianţilor care doresc să vândă cu comisioane extrem de accesibile, între 4 şi 20 %, printre cele mai mici din România.

Marketplace-ul online Negociat.ro este acel loc în care vendorii şi cumpărătorii se pot întâlni pentru a face afaceri reciproc avantajoase. Platforma investeşte în promovarea clienţilor săi, lucru care se vede în vânzările acestora.

Filozofia Negociat.ro este ”toată lumea care intră pe site trebuie să simtă că a câştigat”. Un bun exemplu sunt cei care vând deja pe acest marketplace, care susţin că vânzările cresc de la o zi la alta.

Vânzările prin marketplace-ul Negociat.ro au explodat imediat după încărcarea produselor! , susține Iulian Ghișoiu de la BeKid.ro

Produse de calitate din toate categoriile, pentru toate buzunarele!

Imaginează-ți că ești o proaspătă mămică. Da, ai ajuns acasă, împreună cu bebelușul tău și constați că îți trebuiesc atât de multe produse pentru el. Însă te sperie ideea de a pleca în căutarea acestora, dar nici nu știi unde să intri si să găsești la prețuri bune produse de calitate.

Dar una dintre cele mai bune prietene îți recomandă să lași temerile la o parte și doar cu un click să accesezi platforma online Negociat.ro. Iar tu, pentru că ai încredere în prietena ta, exact asta vei face! Te vei lăsa pe mâna ei și îți vei căuta acele produse de care bebelușul tău, sau chiar și tu, ai nevoie.

Deși internetul este plin de marketplace-uri, vei descoperi că este benefic shoppingul la Negociat.ro. De ce? Pentru că aici poți să îți negociezi prețul la care îți cumperi produsul dorit. Da, ai auzit bine! De la o anumită cantitate în sus, poți să îi ceri vânzătorului să mai lase la preț! Interesant, nu-i așa?

Toți comercianţii de pe Marketplace-ul Negociat.ro oferă garanţia calităţii produselor lor şi, în unele condiţii, transport gratuit. Specialiştii Negociat.ro vor urmări în permanenţă evoluţia vânzărilor comercianţilor. De asemenea, vor oferi  consultanţă permanentă acestora astfel încât să  simplifice procedurile şi să crească vânzările.

Așa încât, vei găsi produse de calitate, iar pentru anumite produse vei primi prețuri mult mai bune decât dacă ai fi umblat prin magazine după ele. Mie ideea acestui marketplace mi se pare fantastică. Și datorită seriozității, cu siguranță Negociat.ro va deveni unul dintre marile platforme online de pe piața din România. Și nu doar marketplace-ul va fi câștigat, ci și noi, clienții, care ne vom bucura de cele mai bune produse de pe piață.

Pentru că pe Negociat găsim tot ceea ce avem nevoie!

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.