Scaune auto pentru un pui mic de la puimic.ro!

De foarte multe ori am auzit: Nu am nevoie de scaune auto, nu se întâmplă nimic. Mergem doar câțiva kilometri. Da…dar eu întotdeauna am sfătuit pe fiecare mămică pe care o cunoșteam să folosească un scaun auto.

Dacă noi folosim centura de siguranță, de ce să nu îi protejăm pe cei mici? Cum să nu te gândești la siguranța puiului tău? Puimic.ro îți oferă scaune auto la prețuri bune, intră și tu pe site și documentează-te.

Am văzut de foarte multe ori copii care stăteau cu feţele lipite de parbriz, doar pentru că părintele se credea cel mai bun şofer de pe șosea, și cu siguranță copilul lui nu poate păţi nimic. Am mai văzut copii care se zbenguiau nestingheriţi pe bancheta din spate. Și știți doar că nu ar trebui să facă asta, pe lângă faptul că nu poartă centurile de siguranţă, îi pot distrage și atenţia şoferului. Nu vreți să vă imaginați la ce poate duce acest lucru….la un accident. Şi nimeni nu îşi doreşte un accident.

Copiii trebuie educaţi să fie liniştiţi în maşină şi să urmeze câteva reguli care ar putea să le salveze viaţa. 

Scaunul de mașină pentru copii NU ESTE UN MOFT! Este o necesitate!!! Este o adevarată investiție financiară, un scaun performant, testat îndelung și extrem de sigur pentru copil, dar în același timp foarte confortabil. Această achiziție trebuie privită ca o investiție în siguranță și viitor, confort și comoditate. La drum lung, scaunul auto va servi și ca suport pentru ore bune de somn. 

Scaunele ieftine dau impresia de chilipir, însă s-ar putea să fie acoperite cu materiale de proastă calitate, care îl vor face pe copil să transpire şi, deci, să nu stea confortabil. Nu pare mare lucru, dar un bebeluş care nu stă confortabil iși va face facă simţită prezenţa destul de zgomotos şi s-ar putea să te facă să-ţi iei ochii de la drum.

Scaune auto pentru un pui mic de la puimic.ro!

În continuare, vă voi prezenta câteva modele care mie mi-au atras atenția. Recunosc că, atunci când am căutat eu scaune auto pentru copii, nu erau atât de multe modele, însă am avut nevoie de multe comparații pentru a ajunge la modelul pe care l-am achiționat.

Klippan TRIOFIX COMFORT Isofix este un scaun auto sigur, care poate fi utilizat atât cu spatele, cât și cu fața către sensul de mers. 

După cum îi spune și numele este extrem de comfortabil.  Beneficiază de o căptușire suplimentară cu spumă poliuretanică flexibilă în zona spătarului și a tetierei, pentru un confort sporit al copilului.

Scaunul auto TRIOFIX COMFORT a fost proiectat să fie folosit cu o bază separată, pentru a beneficia de siguranța completă oferită de un astfel de sistem. Baza poate fi montată în mașină atât cu sistemul ISOFIX, cât și cu centura de siguranță în 3 puncte.

Noul scaun Klippan KISS 2 PLUS este proiectat pentru montare exclusivă rear-facing. Acest scaun asigură confortul și siguranța maxime de la naștere și până la 18 Kg (aproximativ 4 ani). Este livrat împreună cu o bază Isofix separată, care poate fi ușor montată cu sistemul Isofix sau cu centura de siguranță în 3 puncte. Scaunul auto poate fi montat fără bază până la greutatea de 10 Kg.

Scaunul KISS 2 Plus a trecut cel mai dur test de impact: Swedish Plus Test. Testul Plus măsoară tensiunea de pe gâtul manechinului de testare, iar cerințele privind tensiunea maximă sunt foarte dure. Testul Plus are cerințe extrem de stricte, iar scaunele forward-facing nu le pot trece. Abordarea testului este că niciun copil așezat într-un scaun aprobat Plus Test nu poate suferi răni grave sau care să îi pună viața în pericol în urma unui accident.

Ia cu tine la plimbare siguranța!

Scaunul auto Klippan WEGO ISOFIX 15-36 Kg este recomandat pentru copiii cu vârsta între 3 și 8 ani. Chiar dacă copilul crește, este important să îi asigurăm siguranța pe durata călătoriei cu mașina. 

Acesta este echipat cu tetieră reglabilă și cu protecții laterale reglabile. Cele 2 poziții de înclinare asigură confortul copilului tău pe perioada plimbării.

Nu uita: Scaunul de mașină ideal este acela care:

  • Se conformează normelor de siguranță europene: ECE R44.03 sau R44.04 (apare înscrisă pe etichetă litera “E”)
  • Se potrivește greutății și înălțimii copilului
  • Este montat corect, conform instrucțiunilor producătorului

Scaunele pentru copii pot fi montate atât pe scaunul din dreapta-faţă, cât şi pe bancheta din spate. Recomandarea celor de la EuroNCAP este ca scaunele pentru copii să fie montate doar pe bancheta din spate, fiindcă oferă mult mai multă siguranţă pentru cei mici.

Toate acestea, plus multe altele necesare unui copil, le poți găsi la Magazin Pui Mic, în Str. 8 Martie nr. 34, Târgu-Mureș, Mureș, Telefon: 0265.213.321, 0740.688.613, 0774.404.619 și Email puimic@puimic.ro.

Tu ce ai ales pentru copilul tău?

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.