Utile pentru cei mici, mai ales în vacanță!

În vacanță, cei mici se pot distra cu cărțile de la Libris. Indiferent că ne referim la cărțile de citit, de colorat, culegeri sau de divertisment, ele ajung să le umple timpul cu folos piticilor. Mai ales celor care abia învață să scrie și să citească.

Așa cum este acest Abecedar – Clasa 1 – Cleopatra Mihailescu, Tudora Pitila. Este unul dintre manualele câștigătoare la licitația organizată de MEdC, în anul 2004 și mi se pare mie că este perfect pentru școlari.

Sunt mici texte pe care ei le pot citi, pentru a-și exersa cititul. Este scris cu litere mari, ușor de descifrat pentru ei, imagini viu colorate. Astfel, le va face plăcere să îl răsfoiască. Fiecare literă are pagina ei, cu texte ușoare și exerciții de dificultate redusă.

Utile pentru cei mici, mai ales în vacanță!

Limba română poate fi destul de grea. Mă refer aici la gramatica acesteia, la vocabular, fonetică, morfologie, sintaxă. Însă copiii au un mare ajutor în Memorator de limba romana – Clasele 5-8 – Vasilica Zegreanu.

Acesta respectă conținutul programelor școlare. Asigură un mod mai ușor de însușire a Vocabularului, Foneticii, Morfologiei și Sintaxei propoziției, respectiv frazei limbii române.

Este de la editura Booklet, una dintre cele mai importante edituri din România. Aceasta oferă sute de manuale școlare, cărți pentru copii, culegeri auxiliare, ghiduri de călătorie și de conversație, memoratoare, dicționare și nenumărate publicații în limbi străine (engleză, germană, italiană, franceză și spaniolă).

Prin intermediul fișelor de lucru și al noțiunilor din cărți, elevii își completează cunoștințele, le aprofundează și își testează apoi informațiile dobândite.

Filozofia editurii, a cărei baze au fost puse în anul 2000, este îndreptată spre editarea materialelor de cea mai bună calitate, atrăgătoare și cât mai ușor de folosit de către elevi și profesori.

Noi am început anul cu librăria online Libris. Cărțile de aici ne sunt destul de dragi, atât la cei mici, cât și la cei mari.

Voi ce ați mai luat din librării? V-am convins să luați ceva de la Libris?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.