AVBS Credit te ajută să ai casa pe care ai visat-o!

Cu toții visăm ca la un moment dat să avem o casa pe care ne-am dorit-o încă din copilărie. Însă este foarte greu să reușești să strângi banii de care ai nevoie. Nu, nu te întrista! Căsuța o vei putea avea obținând un credit ipotecar intermediat de AVBS Credit. Chiar de curând am citit acest comunicat de presă despre performanțele și succesul dovedit ale acestei firme de brokeraj bancar: Bilanț: AVBS Credit, intermediere de credite în valoare de peste 300 milioane de euro în 13 ani de activitate, pe care te invit să îl citești și tu

casa

Ce este un credit ipotecar?

Creditul ipotecar este cea mai bună și mai rapidă soluție prin care îți poți îndeplini proiectele și dorințele importante. Cu ajutorul unui broker de credite dedicat poți obține creditul ipotecar potrivit ție de la o instituție bancară din România. Prin intermediul acestui tip de credit, clientul achiziționează sau construiește o locuință care va fi ipotecată în favoarea băncii creditoare.

În momentul în care am găsit casa perfectă, am știut ce am de făcut. Mă documentasem bine despre AVBS Credit și citisem doar feedback-uri pozitive, așa că am decis să iau legătura cu un broker de credite de la această companie, care să îmi dea mai multe detalii. Astfel am aflat care este cel mai bun împrumut ipotecar de pe pe piața românească în acest moment și care este banca potrivită pentru mine.

Știi ce m-a bucurat? Faptul că pentru ajutorul primit nu a trebuit să plătesc nimic. Așadar, serviciile de intermediere credite de la AVBS Credit sunt 100% gratuite. În ce constă ajutorul primit de la brokerul de credite AVBS Credit?

Iată ce poate să facă un broker de credite pentru tine, pentru mine, pentru fiecare dintre noi:

⦁ îți analizează profilul financiar;

⦁ îți analizează istoricul de creditare;

⦁ identifică soluția de creditare potrivită pentru tine, de la unul din partenerii bancari din portofoliul propriu. Și, ceea ce este fabulos, AVBS Credit colaborează cu peste 30 de bănci și IFN-uri din România, așadar are la dispoziție zeci de variante de creditare cu care poate îndeplini orice nevoie de finanțare;

⦁ îți explică fiecare drept și obligație din contractul de credit;

⦁ îți explică tot ceea ce implică procesul de creditare, documentele necesare și toți pașii până la obținerea creditului;

⦁ îți explică care sunt costurile pe care trebuie să le achiți pentru contractarea creditului și achiziționarea imobilului, adică: costul pentru evaluarea imobilului pe care dorești să îl cumperi, taxa notarială pentru realizarea actelor de vânzare-cumpărare, etc.;

⦁ îți întocmește dosarul de credit, complet și corect;

⦁ îți depune dosarul de credit în analiză la banca aleasă;

⦁ menține relația cu banca și asigură buna funcționare a procesului de creditare;

⦁ te însoțește la bancă pentru semnarea contractului de credit;

⦁ îți obține creditul de la banca aleasă în cel mai scurt timp;

⦁ îți rămâne la dispoziție chiar și după obținerea creditului.

Pentru a realiza toate aceste lucruri, brokerul de credite se pliază pe programul tău, fiind 100% receptiv și dedicat soluționării nevoii tale de finanțare!

Acum am casa pe care mi-am dorit-o!

Sunt foarte fericită! AVBS Credit m-a ajutat să am în sfârșit casa mea. Am ales cu grijă mobila, pentru fiecare cameră. Am decorat și aranjat astfel încât să mă întorc seara de la job într-un loc special. Un loc unde ne relaxăm, ne simțim bine….ne simțim acasă. Cu ajutorul unui broker de credite dedicat, am reușit să ne îndeplinim cel mai mare vis!

Tu ce vis ai? Care este dorința ta cea mai mare care poate fi îndeplinită doar cu soluția de finanțare potrivită?

Vrei să știi mai multe despre acesată companie? Iată câteva informații:

AVBS Credit (avbs.ro) este compania de intermedieri credite bancare fondată în anul 2007 de tânărul antreprenor, Valentin Anghel, care în prezent se află pe locul I ca cifră de afaceri în topul companiilor cu capital 100% românesc în domeniul brokerajului bancar.

Brokerii de credite cu Francize AVBS Credit se află în orașele: București, Bacău, Baia Mare, Brașov, Caransebeș, Călărași, Cluj-Napoca, Constanța, Deva, Drobeta Turnu-Severin, Focșani, Iași, Ilfov, Mangalia, Mircurea-Ciuc, Orăștie, Piatra-Neamț, Pitești, Ploiești, Satu Mare, Sibiu, Strehaia, Târgoviște, Târgu-Jiu, Turda, și Timișoara și intermediază toate tipurile de credite deoarece dispun de un portofoliu impresionant de soluții de finanțare pentru persoanele fizice și juridice, de la peste 30 de instituții bancare și non-bancare din România!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.