Libris – ajutor indispendabil pentru fixarea materiei studiate!

Nu puteam să închei acest an fără a mulțumi principalului meu ajutor – Libris. Sau…mai degrabă sprijinul fetelor, pentru că această librărie pe ele le ajută să înțeleagă materia predată la școală și să aprofundeze ceea ce au învățat.

Unele cărți sunt mai grele, au un plus de dificultate, altele ușoare. Pe lângă acestea, cărțile de citit, care le ajută să învețe cât mai multe cuvinte noi și să citească poveștile care le încântau în copilărie. Și nu numai, să citească și povești noi, pe care nu le știau.

Libris – un ajutor pentru pregătirea în vederea tezelor și a testărilor de tot felul!

Așa este și cartea Literatura română analiza textelor – Clasele 5-8 – Raluca Scarlat Iancau. Se adresează tuturor elevilor de gimnaziu. Are în vedere toate textele literare obligatorii din toate manualele alternative pentru gimnaziu. 

La fiecare text, demonstrarea apartenenței la un anumit gen, specie literară, este o analiză detaliată a textului. De asemenea, fiecare text are parte de un rezumat și de o caracterizare a personajelor.

Exerciții practice de limba și literatura română – Clasa 5 – Mina-Maria Rusu se pliază perfect pe noutățile din curriculum. Cartea a fost publicată la editura PARALELA 45 și contribuie substanțial la formarea de competențe reale privind limba și literatura română. 

Acest auxiliar este recomandat a fi utilizat deoarece este o formă dezvoltată de parcurgere a programei. Fiecare activitate de evaluare aplicată elevilor dovedește faptul că aceștia au atins performanțe maxime.

Supriza acestui caiet este rubrica intitulată Plicul cu jocuri. Aici, elevii vor găsi o serie de jocuri, care le vor solicita creativitatea. Vor fi puși în situația de a folosi ceea ce învață la școală într-un mod original și amuzant.

Nu, nu este tot ceea ce le-am luat fetelor din această librărie online. Vă voi arăta încă 2 cărți extrem de interesante, care lor le-a plăcut foarte mult!

Ție îți place Libris? Ce ai cumpărat ultima oară de aici?

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.