Sano – un ajutor de nădejde pentru casa ta!

Dragelor, se apropie Crăciunul cu pași repezi și sigur aveți nevoie de un ajutor pentru a vă face casa curată, nu-i așa? De aceea eu vă recomand Sano – cele mai bune produse!

Am primit de la Sano un colet surpriză. Acesta conținea 2 produse de ajutor la casa omului. Detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus și degresantul spumă Sano Forte Plus. Ambele cu aromă de lămâie.

Sano – un ajutor ideal pentru curățenia de Crăciun!

Dintotdeauna am căutat un produs pentru bucătărie care să o facă să strălucească. Și Sano mi-a îndeplinit dorința. Am primit un degresant care miroase foarte bine, a lămâie. Curăță extraordinar de bine aragazul, cuptorul, dar și cratițele cu urme de arsuri, fără a freca. Sigur ați avut produse care nu vă ajutau atât de mult pe cât vă doreați. Reușeați să vă rupeți toate unghiile, dar arsura rămânea tot acolo, nu?

Ei bine, Sano Forte Plus este o minune. Aplici pe suprafață, lași 10 minute să acționezi și ștergi cu un burete abraziv. Sună bine, nu-i așa?

Eu folosesc produsele Sano de foarte mult timp. Folosesc detergentul și balsamul Sano, care miroase superb. Vasele le spăl doar cu Sano, e nevoie doar de o picătură pe burete și vasele sunt curate și miros minunant. 

Detergentul pentru podele cu efect de îndepărtare a gândacilor Sano Floor Plus este un produs nou pentru mine, nu l-am mai încercat până acum. Deși nu am gândaci, îl folosesc pentru că are un parfum de lămâie și îmi place cum miroase casa după ce spăl cu el parchetul. Este un produs avizat de Ministerul Sănătății și nu conține pesticide.

Se pune un căpăcel de 200 de ml în găleata cu apă și speli toată casa. Aaa…și nu necesită clătire. Sună bine, nu-i așa?

Ce spui? Ți-am atras atenția? Cum ți se par produsele Sano?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.