Ai o mașină de dezmembrat? Ai ajuns exact unde trebuie!

Dacă ai o mașină de dezmembrat, tot ce trebuie să faci este să adaugi detaliile mașinii tale, iar Materom Dezmembrări îți va trimite o ofertă de preț.

Nu este greu deloc, ba chiar vei scăpa atât de repede de ea. Știu că nu îți dorești acest lucru, mașina este ca și un membru al familiei. Însă uneori trebuie să îți iei la revedere de la ea, să îi mulțumești pentru drumurile bune pe care le-ați parcurs împreună. Și să mergi mai departe…fără ea!

Vino la Materom dacă ai o mașină de dezmembrat! Vei găsi oameni care știu exact ce au de făcut!

Materom este distribuitor de piese auto noi și din dezmembrări. Site-ul conține piese din dezmembrări auto Fiat. Atunci când ai nevoie de o piesă auto pentru mașina ta, dar vrei să și economisești bani, cea mai bună idee ar fi să cumperi piese auto de la dezmembrări.

Fiecare dintre noi alegem în funcție de mașina pe care o avem. Nu cumpărăm piese pentru Fiat din reprezentanță atunci când știm că acea piesă o găsim la jumătate de preț. Pentru fiecare mașină în parte există piesa potrivită, acea piesă perfectă.

Dacă ai nevoie de un electromotor pentru mașina ta, contactează un consilier și acesta te va îndruma în alegerea pe care trebuie să o faci. 

Beneficiezi de:

  • Garanție – piesele provenite din dezmembrări sunt testate și se vând cu garanție și factură. Produsele se află la standarde ridicate de siguranță
  • Ofertă – găsești pe site peste 1 milion de piese auto din dezmembrări, piese care se află pe stoc. 
  • Livrare rapidă – prin rutele acoperite de distribuția națională Materom, beneficiezi de livare în doar 24 de ore.

Dacă firma de dezmembrări la care apelezi este una serioasă, cu siguranță vei cumpăra cele mai de calitate piese. 

Cine este Materom?

Compania Materom este o afacere românească de familie, dinamică, cu 22 de ani de experienţăOcupălocul 3 în topul firmelor distribuitoare de piese auto cu capital integral românesc.

Indiferent cât de bine este îngrijită mașina, este imposibil să nu se strice la un moment dat. Orice șofer este conștient de acest lucru! Chiar dacă este vorba despre o oglindă spartă sau dacă s-a stricat o piesă, sau poate ai nevoie de vreo componentă cu care mașina ta nu este dotată. Atunci ai două posibilități. Fie cumperi piesele de noi, fie apelezi la firma de dezmembrări auto Materom.

Refolosirea componentelor și pieselor auto care provin din dezmembrări  reprezintă o formă eficientă de reciclare. Aici, la firma de dezmembrări auto, întregul proces începe mai întâi cu depoluarea mașinii, prin eliminarea lichidelor și a sistemelor de siguranță.  Astfel, prin reciclarea autovehiculelor, sunt valorificate materialele uzate, având scopul de a fi folosite în producția de materiale noi.

De ce să apelezi la o firmă de dezmembrări auto?

PIESE ORIGINALE

Vrei să cumperi pentru mașina ta piese originale, dar nu vrei să plătești mulți bani? Dacă nu îți dorești să cumperi o chinezărie, care să nu fie exact ce ai tu nevoie, atunci trebuie să apelezi la piesele din dezmembrări. Pentru că acestea pt fi originale, din fabrică.

PREȚURI MICI

Spre deosebire de piesele noi originale, piesele luate de la dezmembrări sunt cu siguranță mult mai ieftine. Dacă ai nevoie de piese care nu se strică, cum ar fi elementele de caroserie, mecanică, motor, piese care nu sunt consumabile, este recomandat să le cumperi din dezmembrări. Prețul este mult sub un sfert față de prețul piesei cumpărate de nouă.

TOT CE ÎȚI DOREȘTI ÎNTR-UN SINGUR LOC

Atunci când apelezi la dezmembrări pentru a îți căuta piesele, să nu uiți că cel de la care cumperi piesa a avut întreaga mașină aici. Iar tu, dacă ai nevoie de mai multe piese auto pentru mașina ta, le vei putea cumpăra pe toate din același loc. Astfel nu vei mai căuta în mai multe locuri, nu va trebui să te deplasezi în alt oraș decât cel în care locuiești.  

LIVRARE PRIN CURIER

Livrarea se face prin curier, în 24 ore sau cu mașinile Materom în localitățile cuprinse în ruta de distribuție. Pentru localitățile care se află pe ruta de distribuție Materom, transportul comenzilor indiferent de valoare este gratuit. Pentru comenzile de peste 900 de lei, în localitățile care nu se află pe ruta de distributie Materom, transportul este gratuit.

Așadar, țineți minte! Dacă aveți nevoie de componente auto care s-au stricat la mașina voastră, sau pe care mașina nu le are, apelează la firma de dezmembrări auto Materom.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.