Centrul de cafea – CafeaPlus pune la dispozitie si service specializat – bine de stiut, cand vei avea nevoie

cafea

O cafea buna, in adevaratul sens al cuvantului, este greu de definit din punct de vedere al intensitatii si al aromei. Exista mai multe preferinte, fiecare cu gustul sau. Cert este ca trebuie sa se simta aroma, cafeaua in sine sa fie aromata, iar aparatul utilizat sa fie de calitate. Secretul cafelelor care trezesc toate simturile il stiu cei de la Cafea Plus.

Centrul de cafea – Cafea Plus

Pentru cei din zona Suceava, Iasi, Neamt, Botosani de asemenea este posibil ca acest centru de cafeea sa fie deja cunoscut. In orice caz, serviciile sunt puse la dispozitia publicului larg si in mediul online – pagina oficiala este cafeaplus.ro. Regasim aici aparate de cafea, sortimente de cafea, consumabile. Din gama lor spre exemplu Tigro Caffe este marca inregistrata de ei, Ideba Consulting.

Nici ceaiurile Greenfield nu lipsesc din oferta lor, Cafea Plus fiind de altfel reprezentant in Romania al acestui brand de bauturi. Cat despre aparatele de cafea disponibile aici vorbim despre espressoare, automate, mixte, noi, second hand sau despre filtre profesionale. Pentru toate acestea exista, tot aici, si service aparate de cafea asigurat.

Servicii diverse pentru cei care stiu sa aprecieze cafeaua

Fie ca vorbim despre cei cu preferinte personale de a detine acasa un aparat de caffea profi, de cei care pun la dispozitia angajatilor o astfel de facilitate, dar mai ales de cei din domeniul Horeca care vand bauturi de acest gen, aparatul de caffea joaca un rol crucial. Acesta trebuie insa setat, reglat in asa fel incat, conform cu numarul de cafele facute per zi, in functie de preferinte si tipul de caffea folosita, sa rezulte o cafea de exceptie.

Cei de la Centrul de Cafea – cafeaplus.ro pun la dispozitie servicii variate la capitolul service. Acesta este gratuit pe durata garantiei valabile pentru un aparat. Post garantie pot fi solicitate serviciile contra cost. Vorbim despre service de unde pot fi achizitionate si eventuale piese, daca se impune schimbarea unora. Doritorii pot trece pragul acestei locatii sau pot solicita deplasarea echipei tehnice.

Ca un plus, exista promotii active pentru clienti. La 10 kg de caffea unul este gratuit, pentru cei care cumpara din magazinul fizic. Pentru cei care apeleaza la online exista oferta de transport gratuit pentru comenzile de caffea boabe in valoare de 100 de lei cel putin.

Contact:

Str. Strandului, nr. 20, Suceava

0754.417.342

0744.298.362

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.