Strabate Bucurestiul in lung si in lat cu o masina inchiriata de la FMN Rent!

masina 

Pregatit/a de experienta sofatului pe strazile din Bucuresti? Totul poate decurge de minune daca alegi sa inchiriezi masina de la cei de la FMN Rent. Vorbim de o firma cu experienta pe piata rent a car din Romania, ce iti poate pune la dispozitie o flota auto diversificata.

Daca ti-ai propus sa vizitezi Bucurestiul, eu cred ca nu trebuie sa o faci intr-un mijloc de transport in comun. Pana la urma vorbim de capitala Romaniei, deci un loc in care trebuie sa te misti rapid, in siguranta si in cat mai multe lucruri pentru a invata cat mai multa istorie. FMN Rent, cu site-ul oficial fmnrent.ro, este firma ce iti poate arata ce inseamna sa sofezi cu placere pe strazile din Bucuresti.

FMN Rent iti poate pune la dispozitie masina mult dorita direct la aeroport!

 Cei de la FMN Rent te pot intampina direct la aeroportul Henri Coanda cu masina mult dorita. Asadar, daca esti in cautarea unei firme rent a car in Otopeni, FMN Rent este cea la care trebuie sa apelezi – este recomandarea mea pentru tine datorita profesionalismului si promptitudinii de care dau dovada de fiecare data.

Sa stii ca tu alegi totul – locatia din care vrei sa intri in posesia masinii, locatia in care vrei sa o returnezi, dar si data si ora ridicarii masinii, respectiv predarii. Mai pe scurt, personalul FMN Rent se pliaza pe disponibilitatea si dorintele tale, atat timp cat are in flota auto disponibil modelul de interes pentru tine.

Cum verifici asta? Simplu! Accesand fmnrent.ro si completand filtrul de cautare cu informatiile despre care am vorbit mai devreme. Iti vor fi puse la dispozitie toate modelele de masini disponibile in data si la ora alese de tine.

Sa stii ca toata flota auto de la FMN Rent dispune de asigurare standard RCA. In cadrul site-ului oficial iti sunt puse la dispozitie si informatii despre pretul serviciilor de inchiriere – atat suma totala, cat si pretul pe care trebuie sa-l platesti per zi.

Poti plati pentru serviciul ales atat cu cardul, cat si cash in momentul in care intri in posesia masinii. Fiecare model din flota auto de la FMN Rent dispune de informatii de interes precum numarul de locuri, numarul de portiere, tipul cutiei de viteza, tipul cauciucurilor si nu doar atat.

Ia legatura cu cei de la FMN Rent prin intermediul site-ului oficial sau prin apel telefonic la -742 923 150. De asemenea, ii gasesti pe Calea Bucurestilor, nr. 291, Otopeni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.