3 motive să treci pe domenii proprii!

Este foarte important să știi că deținerea unor domenii proprii aduce foarte multe avantaje. În ultima perioadă, blogurile sunt din ce în ce mai prezente în mediul online. Indiferent de activitate, el reprezintă căsuța proprietarului, locul unde acesta scrie despre tot ceea ce el dorește să ajungă la cititorii lui.

O mare parte dintre bloggeri folosesc subdomeniile oferite gratuit de către WordPress sau Google. Însă, dacă îți dorești să ai o prezentă online profesională, atunci ai nevoie de un domeniu web propriu

domenii

De ce să treci pe domenii proprii?

Așa cum spuneam mai devreme – PROFESIONALISM. Domeniul propriu îți oferă un nivel ridicat de profesionalism,dar și încredere. De obicei, un domeniu propriu vine cu o adresă de email personalizată. O adresă de email care nu va fi uitată atât de ușor, ceea ce este un lucru foarte bun.

De asemenea. domeniul propriu oferă blogului tău un plus de personalitate, atât în relațiile cu clienții care ăși doresc săcumpere un spațiu de publicitate, cât și în relațiile cu ceilalți bloggeri.

Un alt motiv pentru care ar trebui să folosești un domeniu propriu îl reprezintă faptul că OFERĂ AVANTAJ LA SEO. Motoarele de căutare pun un mare accent pe brand, în ultima perioadă. După promovarea domeniului, acesta poate apare cât mai sus în rezultatele căutărilor.

AI CONTROLUL ABSOLUT ASUPRA DOMENIULUI PROPRIU.  Blogul pe domeniul propriu îți oferă șansa de a îl construi exact așa cum îți dorești. 

Importanța deținării unui domeniu propriu

Vei avea nevoie și de un hosting, pentru acest domeniu propriu. Avantajele sunt la fel de mari. Pentru că vei dispune de anumite facilități, cum ar fi: găzduire proprie pentru domeniul tău, posibilitatea de a instala orice soft îți dorești, o customizare proprie. De asemenea, ai posibilitatea de a găzdui câte bloguri îți dorești pe același cont, beneficiezi de suport tehnic specializat, precum și backup în mod regulat.

De ce să alegi gazduire.ro? Pentru că ei cred în munca bine făcută. În fiecare zi, se străduiesc să ofere clienților lor rezultate peste așteptări. Indiferent de oră, îi puteți contacta zilnic, și veți primi cu siguranță un răspuns prompt din partea echipei de suport. 

Care este procedura de înregistrare a unui domeniu?

Procesul de înregistrare a unui domeniu web începe cu etapa de alegere a numelui de domeniu potrivit pentru afacerea ta. Ulterior, îți este  recomandat să verifici disponibilitatea domeniului dorit, precum și a extensiilor alternative. Acestea te ajută să protejezi numele de domeniu ales. În cazul în care domeniul căutat este disponibil, tot ce ai de făcut este să continui procesul de comandă și apoi să plătești taxa de înregistrare asociată domeniului respectiv. Alegerea domeniului web este o etapă deosebit de importantă pentru succesul afacerii tale!

Rezervarea domeniilor .ro se realizează automat, având la dispoziție 15 zile de la realizarea comenzii pentru a efectua plata taxei de înregistrare. În plus, îți este oferită posibilitatea de a înregistra domenii .ro la doar 6,9 € în cazul in care comanzi și un pachet de hosting, acesta fiind necesar pentru a asigura prezența online a site-ului tău.

Blogul tău arată mai bine pe un domeniu propriu, nu-i așa?

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.