Pasiunea pentru creatiile handmade!

Astazi vreau sa va supun atentiei un subiect cunoscut de toata lumea: handmade.  Si sa va prezint o tanara care se afla la inceput de drum. O prietena draga sufletului meu. Nu ne cunoastem personal, dar vorbim zilnic. Iar creatiile pe care a inceput sa le faca sunt minunate!

Produsele handmade – unicate, speciale!

Da, este exact cum vad eu aceste produse. Speciale, unice, create cu multa dragoste si migala.

Daca incerci sa faci cu mana ta un lucru, vei simti satisfactie. Bine…este valabil pentru cei care au talent. Eu de exemplu, am doua maini stangi. 

Pentru a prinde viata un produs este nevoie de timp si talent. Trebuie sa  investesti pasiune, daruire si emotie. Exact asta face ea, prietena mea, Alina. Si va invit sa intrati pe pagina ei.

Ma bucur tare mult pentru ea, mai ales ca de curand, in casuta ei a intrat o noua jucarie. O masina de brodat! Astfel, visul ei s-a implinit si mai nou, poate sa va incante privirilor si cu produsele personalizate.

Daca intrebi o persoana care realizeaza produse handmade ce anume o inspira cand da viata acestor minunatii, iti va spune ca poate fi orice. O dimineata linistita sau un apus splendid de soare,  o zi frumoasa, o stare de bine, un gand, un zambet sau chiar parfumul unei flori. 

Va spuneam ca aceste produse sunt realizate cu talent si dragoste… dragostea pentru frumos. Insa realizarea lor necesita foarte multa munca, timp, energie, dar si materiale alese special si idei creative, originale. 

Daca vrei sa dai un cadou, ce poate fi mai frumos decat un produs handmade? Un produs unic, realizat cu atat de multa migala si cu pasiune? Si nu vei cumpara doar un produs, va fi mai mult de atat…vei primi si o poveste.

Inchei pledoaria pentru produsele handmade si va invit intr-o lume plina de culoare si materiale de calitate. Daca sunteti in cautare de hainute pentru copii, dar si pentru adulti, lenjerii de pat, ghiozdanele pentru gradinita, ati ajuns exact unde trebuie. Intr-un loc cu produse de calitate, realizate cu multa atentie si cu mult suflet!

Intrati in lumea Alinei si bucurati-va de produsele minunate pe care le realizeaza!

 

2 comentarii


  1. Ai mare dreptate in ceea ce priveste pe Alina, are maini magice si face niste minunatii. Talentul,implicarea, pasiunea si bunatatea cu care face aceste creatii fac diferenta.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.