Cauti rochii de seara unice? Bine ai venit la Ralta!

De ce rochii de seara? Pentru ca un eveniment important, mai deosebit, apare in viata fiecarei femei la un moment dat. Si…bineinteles ca iti doresti sa stralucesti. Cum altfel ai putea sa faci acest lucru, daca nu purtand cea mai speciala rochie de seara?

Astazi va invit sa patrundem in universul Ralta. Locul unde vei gasi cele mai frumoase si mai speciale rochii de seara. Si…nu, chiar nu glumesc. O data intrat in magazin, nu vei putea sa iesi cu mana goala. Vei petrece ore intregi alergand de la o categorie la alta, proband virtual toate rochiile care iti incanta ochii.

Si…poti sa o faci! De ce nu? Nicio vanzatoare curioasa nu te va intreba nimic, cabinele de probe nu vor fi aglomerate si vei putea vizualiza fiecare rochie pe indelete, fara sa te intrerupa nimeni. Nu e minunat? Este si motivul pentru care ador sa fac cumparaturi online!

Intra la Ralta si cele mai minunate rochii de seara iti vor incanta privirile!

Rosul este culoarea pasiunii. Iar aceasta rochie asimetrica este ideala pentru o petrecere, la care, fara sa vrei, vei fi centrul atentiei. 

O rochie rosie reprezinta o piesa vestimentara indrazneata, insa, daca este purtata corect, va crea o imagine de vis. O imagine care inspira un aer seducator, insa si unul elegant! Daca iti doresti sa stralucesti. atunci alege aceasta minunata rochie rosie si vei fi remarcata la cele mai speciale evenimente.

Nu voi uita de fabuloasa rochie neagra. „The Little Black Dress”, cum o denumesc englezii. „La petite robe noire”, precum francezii. Devenita faimoasa multumita creatoarei de moda Gabrielle Bonheur Coco Chanel, rochia neagra este eleganta, sobra, foarte usor de asortat, dar in acelasi timp senzuala. Este o piesa vestimentara care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei.

Minunata, precum aceasta rochie stralucitoare cu spatele gol. Ce zici sa o imbraci la o cina romantica alaturi de perosana iubita? Va fi o seara memorabila, cu siguranta!

Alege rochia de seara potrivita siluetei tale!

Este important sa gasesti acea rochie de seara, care sa iti puna in evidenta silueta si punctele tale forte. Daca ai o talie subtire, dar bustul mai pronunt, atunci este recomandat sa alegi o rochie mulata pe corp, care te va pune in evidenta. O curea eleganta va atrage atentia asupra taliei de viespe si iti va completa cu succes tinuta. Rochia de tip sirena se muleaza perfect pe corp si este o revelatie. 

Ai soldurile inguste si umerii mai lati? Atunci vei avea nevoie de o rochie care subtiaza partea de sus a corpului. O rochie petrecuta, o rochie cu manecile lungi sau acele rochii de seara cu croi peplum sunt perfecte pentru tine. 

Ai bustul mic, dar soldurile late si posteriorul proeminent? Nicio problema! Ralta are pentru tine rochia de seara perfecta! Un model mulat pe umeri, cu un decolteu in V, o rochie care atrage atentia asupra partii superioare a corpului tau. Alege o rochie evazata sau acele rochii Empire – stranse sub bust si largi in talie. Vei fi o aparitie la evenimentul la care esti invitata!

Daca nu stii ce sa alegi, viziteaza Ralta si cu siguranta vei gasi rochia perfecta pentru tine!

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.