Alimente bio – pentru un mod de viata sanatos!

De ce alimente bio? Pentru ca sunt atat de multe persoane care urmeaza un regim alimentar strict. Insa la fel de bine, sunt si foarte multi oameni care isi doresc o viata sanatoasa si sunt foarte atenti la ce mananca.

Cand fetita mea a fost diagnosticata cu alergie la lactate, m-am panicat la inceput. Ce va manca? Oare voi reusi sa ii gasesc tot ceea ce ea are nevoie. Avand in vedere alergia pe care o avea, am decis sa nu folosim nici produse cu gluten.

Va spun sincer, acum 5 ani gaseam destul de greu produsele de care aveam nevoie. Era nevoie de un regim alimentar foarte strict. In supermarketuri am gasit paine si faina fara gluten, lapte de cocos sau de migdale. Dar sunt atat de multe produse de care avem nevoie. Astfel am inceput sa cautam pe internet si am gasit magazinul online Ara Bio Shop.

Pentru un mod de viata sanatos, alege alimente bio!

Am ales GREEN SUGAR, brandul companiei LABORATOARELE REMEDIA si marca inregistrata la nivelul Uniunii Europene. Este singurul indulcitor 100% natural, cu ZERO calorii și ZERO indice glicemic, recomandat de medicii nutritionisti si diabetologi ai Societatii de Nutritie din Romania.

Acest tip de zahar se utilizează ca si zaharul normal, la prepararea prajiturilor, torturilor, foietajelor, checurilor, compoturilor, dulceturilor, inghetatelor, sucurilor sau pentru indulcirea bauturilor (ceai, cafea), a produselor lactate, a salatelor de fructe. Este stabil la coacere, fierbere sau congelare. Nu fermenteaza, nu baloneaza si nu produce carii. Are valoare energetica zero si putere de indulcire egala cu a zaharului.

Toti copilasii isi doresc sa manance la micul dejun cereale, nu? Astfel am plecat in cautarea celor mai bune cereale pentru micutele mele. Si iata-ma alegand aceste Bile crocante cu ciocolata FARA GLUTEN bio, 300g. Acestea nu numai ca improspateaza micul dejun, ci se folosesc si ca decor pe inghetata sau in iaurt.

Ce fel de ingrediente contin?

  • gris de porumb – 61%,
  • zahar brut din trestie,
  • ciocolata neagra – 8%(cacao masa, zahar din trestie, unt de cacao),
  • cacao pudra – 5%,
  • faina de orez – 4%,
  • faina quinoa – 4%,
  • sare de mare.

De ce sa alegi magazinul Ara Bio Shop?

  1. Fara substante chimice!
  2. Siguranta, mereu pe primul loc!
  3. Beneficii pentru cei mici!
∇ Produse Bio!

Produse ecologice si vegane pentru tine si casa ta, de la cei mai mari producatori din lume. Gasesti aici seminte, pulberi, uleiuri, unturi, detergenti si cosmetice certificate ecologic sau vegane, Aceste produse reperezinta toate acele produse fabricate fara utilizarea de substante chimice, realizarea lor avand loc in armonie cu mediul inconjurator.

∇ Produse fara Gluten!

Glutenul este acea proteina care se gaseste de cele mai multe ori in anumite cereale cum ar fi graul, secara sau orzul. Pentru o alimentatie diversificata ai la dispozitie numeroase alimente fara gluten: cereale, leguminoase, biscuiti, pulberi, batoane, dulciuri, faina, ceaiuri si suplimente.

∇ Cosmetice Bio!

Asemenea alimentelor bio, si cosmeticele bio influenteaza sanatatea noastra si a persoanelor din jurul nostru. Produsele cosmetice organice au in compozitia lor ingrediente 100% naturale, provenind din plante care sunt crescute in culturi bio. Nu vom gasi in ele nici pesticide si nici alte substante chimice care ne pot face rau.

Toate aceste produse sunt fara coloranti, fara zahar, fara E-uri, cu ingridiente care provin din culturi ecologice. Gasesti cereale pentru micul dejun, dulciuri, dar si produse de igiena.

Pentru organismul unui copil, produsele bio sunt o binefacere. Acesta este mult mai sensibil fata de agresiunea substantelor toxice continute in produsele crescute industrial. Un studiu realizat de Univesitatea din Washington a dovedit ca, in sangele copiilor de 4 ani care au fost alimentati cu mancare bio, de la nastere, se afla de 6 ori mai putine reziduuri toxice decat in sangele copiilor alimentati normal. Cu precizarea ca cele doua grupe de copii au crescut in medii identice (la fel de poluate si cu aceleasi surse de apa).

Si tu folosesti produse bio?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.