Do you like English? Limba engleza si copiii!

Indiferent ca se uita la un videoclip pe youtube sau joaca unul dintre jocurile generatiei ei, fiica mea s-a intersectat des cu limba engleza. Inca din camin, s-a familiarizat cu aceasta limba. Insa a devenit destul de greu pentru ea, avand in vedere ca este destul de dificila gramatica.

Si copilului tau ii place limba engleza?

De aceea, am ales sa apelez la libraria online Libris.ro pentru a ii facilita invatarea acestei limbi. Scopul culegerii Gramatica limba engleza – Clasele 1-4 , de Cristina Johnson este de a le oferi elevilor de scoala primara mijloacele si instrumentele care ii vor ajuta sa acumuleze:

  • un numar important de cuvinte
  • sa le aranjeze in propozitii si fraze intr-o ordine corecta si fireasca
  • sa ajunga intr-un final sa comunice in limba engleza.

Culegerea contine 66 de lectii care abordeaza 2 aspecte importante in invatarea limbii engleze:

  • pronuntia sunetelor, privita din punctul de vedere al relatiei dintre sunete si litere
  • prezentarea structurilor gramaticale necesare transmiterii unui mesaj la nivelul elevilor de clasa primara.

Clasa pregatitoare – dificila sau nu?

Stiu cat este de importanta pentru un copil clasa pregatitoare. Se acomodeaza cu scoala, cu doamna invatatoare, noi colegi dar si alte reguli fata de gradinita. Este foarte important ca parintele sa fie alaturi de copil, incurajandu-l si explicandu-i cat de mult ii va placea. Va putea sa invete sa citeasca, sa scrie, sa socoteasca. Va fi si el mare!

Pentru a ii fi mai usor, eu am hotarat sa ii cumpar cateva carti suport. Pe parcursul anului o vor ajuta sa inteleaga ceea ce invata la scoala si ii va fi mai usor. 

Si pentru ca acest Caiet de vacanta. Clasa pregatitoare, de Marilena Nedelcu, Mirela Ilie era la un pret special, l-am adaugat in cosul de cumparaturi impreuna cu cel de limba engleza. Caietul este un suport de lucru util pentru aprofundarea notiunilor studiate in cursul anului scolar. El contine 12 capitole structurate pe diferite teme care abordeaza integrat activitatile de Comunicare in limba romana si Matematica si explorarea mediului.

Tie cum ti se pare libraria Libris.ro? Iti faci des cumparaturile aici?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.