Sano te invită în lumea magică a parfumurilor!

Cred că tuturor ne place să îmbrăcăm haine care te duc într-o lume a parfumurilor, curate, fără nicio pată. Și deși pare greu, nu este deloc. Cu Sano Maxima am fost pe deplin mulțumită de felul cum arată și miros hainele mele!

Colecția de balsam Sano Maxima Perfume Collection a fost creată pe baza aceluiași principiu: ai nevoie doar de o cantitate mică pentru rezultate MAXIME!

În urmă cu aproximativ o lună, am fost anunțată că voi primi pentru testare un pachet Sano. Acesta conține trei produse minunate:

  • Sano Maxima Parfume Collection Soft Silk – Balsam ultra concentrat; 
  •  Sano Maxima Power Gel – detergent gel;
  •  Sano Fresh Home Soft Silk – odorizant de cameră.

Sano te invită în lumea magică a parfumurilor!

Sano a creat Sano Maxima Perfume Collection, o colecție de balsamuri pentru țesături cu parfum intens și bogat, inspirat din natură, dezvoltat de experți parfumieri internaționali – pentru țesături cu un parfum proaspăt, de care consumatorii se pot bucura pentru mult timp.

sano

Produsele sunt minunate. Eu v-am mai povestit despre ele. Sunt foarte mulțumită de toate. Balsamul mi se pare extraordinar. Ce așteptări am eu de la un balsam? Să persiste cât mai mult! Ei bine, chiar asta face Maxima Parfume Collection – Balsam ultra concentrat. 

Parfumul acestuia te învăluie și te îndeamnă la visare. Balsamul are un miros puternic, însă fresh, rezistent în timp, combinând atingerea delicată de mătase cu mirosul florilor de migdal.

Detergentul este unul special, spală hainele în mod delicat.  Înlătură murdăria din fiecare zi, păstrând forma țesăturilor. Îl ador pentru că redă intensitatea și strălucirea culorilor, cu un miros floral extraordinar de minunat!

Sloganul „Intră în lumea magică a parfumurilor!” este invitația adresată consumatorilor să exploreze cele 5 variante de balsam ultra concentrat Maxima Perfume Collection: Soft Silk – inspirat de florile de migdal și atingerea delicată de mătase; Blue Blossom – inspirat de briza dimineții răcoroase, de apa rece și de florile albastre de primăvară; Golden Sunset – inspirat de florile de primăvară și de roua dimineții; Wild Pearl – inspirat de parfumul delicat al florilor albe și Baby – testat dermatologic, dedicat pielii sensibile a bebelușilor.

Mă declar foarte mulțumită de produsele Sano și voi continua să le folosesc, fiind cele mai bune produse cu care m-am întâlnit până acum. Voi ați folosit aceste produse? Cum vi se par?

2 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.