Produsele fitosanitare de la Nu Oricum – cum le folosesti intelept?


fitosanitare

Pentru inceput, trebuie sa stii ca Nu Oricum este un reper la capitolul produse fitosanitare, accesorii pentru sere si solarii, dar si seminte diverse de legume cu o mare putere germinativa. Despre produsele fitosanitare cu siguranta ai mai auzit – au devenit o necesitate in ultimul timp pentru agricultorii de pretutindeni.

La Nu Oricum, nuoricum.ro, este intampinat cu diversitate, cu produse fito sanitare diverse. Atentie! Indiferent de ce produs achizitionezi, foloseste-l intelept, intocmai dupa cum iti era si recomandat pe eticheta acestuia. Folosirea necorespunzatoare atrage de la sine o multime de probleme, probleme pe care le voi enunta in cele ce urmeaza.

Pasi standard de urmat atunci cand folosesti produse fitosanitare!

Produsele fitosanitare sunt diverse. Poate fi vorba de fungicide, insecto-acaricide, erbicide sau chiar solutii preparate de tine.

Exista norme de protectie a muncii de trebuie respectate si in acest caz. In primul rand, nu folosi produsele fitosanitare fara echipament de protectie. Multe dintre produsele fitosanitare disponibile pe piata, precum cele de pe nuoricum.ro, sunt extrem de puternice, deci neprietenoase cu pielea. In cazul in care intra in contact cu acestea pot produse arsuri.

In aceeasi ordine de idei, nu amesteca produse fitosanitare! Daca un anumit produs functioneaza extrem de bine cu un altul iti va fi indicat pe ambalajul acestuia. Nu incerca sa faci de unul singur produse puternice.

Continuam lista de recomandari ce privesc folosirea in siguranta a produselor fitosanitare cu locul in care este bine sa le pregatesti. Este recomandata evitarea zonelor din apropierea fantanilor, iazurilor si orice fel de loc cu acumulare de apa.

Cat despre modul in care administrezi asupra plantelor produsele fitosanitare trebuie sa respecti in totalitate recomandarile de pe ambalaj! Vorbim de un gramaj standard, dar si de o modalitate anume de administrare. Poate fi vorba de stropire, pulverizare si asa mai departe.

Cand vine vorba de Nu Oricum, aici gasesti produse fitosanitare pentru culturi diverse. Cat despre preturi, acestea sunt stabilite in functie de cat de mare este comanda ta. Aceasta modalitate de aplicare a preturilor prezinta un mare avantaj – reduceri considerabile la comenzi mari, comenzi ce cuprind multe produse.

Nu Oricum isi livreaza produsele in orice colt al tarii in maxim 3 zile lucratoare, deci nu esti nevoit sa astepti prea mult sosirea unui produs.

Ia legatura cu expertii in domeniu daca ai nevoie de informatii, altele decat cele disponibile pe site, despre produsele fitosanitare, echipamentele pentru sere si solarii sau chiar semintele de legume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.