Sfaturi pentru alegerea inelului de logodnă

Atunci când vă hotărâți să oferiți iubitei un inel de logodnă și să o cereți de soție, trebuie ca totul să fie perfect, inclusiv inelul, așa cum este, de exemplu, inelul de logodna din aur alb cu diamant Volere , care este un inel simplu, dar elegant și cu o valoare dată de diamant. Există câteva aspecte de care trebuie să țineți cont atunci când achiziționați un inel.

O idee preconcepută este reprezentată de faptul că inelul de logodnă trebuie să aibă valoarea salariului pe trei luni, dar acest lucru nu este necesar deoarece există modele diverse și foarte finisate, pe care nu trebuie să dați mii de euro.

De asemenea, dacă doriți ca acesta să fie ceva mai ieftin, puteți achiziționa un inel la fel de impresionant dacă veți cauta unul care să aibă un carataj mai mic la diamant, fapt care nu ar afecta inelul, dar nici buzunarul.

Se recomandă optarea pentru diamante incolore și chiar dacă noi nu sesizăm diferența, putem să întrebăm consultantul de vânzări iar acesta ne va face o comparație; se pare că diamantele incolore, acelea fiind mai valoroase.

La un diamant sunt importante felul în care acestea sunt tăiate, claritatea, culoarea și greutatea acestuia, unde tăierea din clasa 4C este cea mai de calitate.

Felul în care este așezat diamantul pe inel influențează felul în care este percepută mărimea pietrei o variantă interesantă ar fi o piatră ovală, înconjurată de alte pietre mici, de jur împrejur. Prin urmare o piatră ovală sau în formă de pară pare mai mare decât una rotundă, forma rotundă reprezentând cea mai scumpă variantă dintre toate. Prețuri foarte mari sunt la inele care seamănă cu ale vedetelor, prețurile acestora fiind mărite în mod artificial de către cei care produc aceste bijuterii care sunt la mare căutare.

Important este să nu cumpărați diamante necertificate, sau cu grad de claritate scăzut și nici într-un moment în care nu sunteți suficient de bine informați deoarece este posibil să nu faceți cea mai bună alegere, chiar dacă ați plătit destul de mulți bani pe inelul logodnicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.