O casa primitoare – corpuri de iluminat decorative!

O casa luminoasa este mult mai primitoare si mai spatioasa decat una intunecata. Indiferent de investitiile facute pentru amenajarea interiorului, lumina, atat cea naturala, cat si cea artificiala, are un rol deosebit.

In trecut alegerea corpurilor de iluminat se facea cu totul altfel decat in zilele noastre. O plafoniera cu un singur bec in dormitor si in bucatarie, o lustra imensa cu un numar mare de brate pentru sufragerie, un bec in baie si, important,  o veioza sau chiar doua pentru citit.

Acum se tine cont de dimensiunea si de stilul camerei. De exemplu, o camera spatioasa are nevoie de un numar mai mare de surse de lumina, impreuna cu corpurile centrale fiind recomandate si lampi de podea si de perete. Daca este vorba despre o incapere inalta, indiferent ca vorbim de  living sau holul de la intrare, corpurile suspendate, de tip pendul, sunt cea mai buna alegere. Pot fi alese chiar cele de mari dimensiuni, cu un design spectaculos.

Iluminatul interior contribuie intr-un mod extrem de determinant la realizarea primei impresii, la definirea atmosferei, a stilului. Asigura utilizarea in conditii de siguranta a spatiilor. Alegerea corpurilor de iluminat este un proces destul de complex care trebuie sa tina cont de: stilul de amenajare, functionalitatile incaperilor, buget si nu in ultimul rand de ceea ce ne place.

Pentru o casa primitoare ai nevoie de corpuri de iluminat decorative!

Am gasit acest site cu corpuri de iluminat decorative si mi-a fost greu sa ma decid. 

Felul in care lumina pune in valoare mobilierul si decoratiunile poate directiona privirea catre zonele cheie ale fiecarei camere. Culoarea si intensitatea luminii contribuie cu succes la crearea unei atmosfere ideale. Daca nu beneficiezi de ajutorul sau sfaturile unui designer, poti sa ajungi la cele mai bune rezultate si prin eforturi proprii. Trebuie sa fii foarte atent la ce corpuri de iluminat folosesti pentru a implini potentialul fiecarei camere.

Colectiile moderne de corpuri de iluminat interior se caracterizeaza prin design zvelt, materiale moderne si culori uneori surprinzatoare. Ele sunt deja un „must have” in toate planurile de arhitectura si design exterior.

Produsele din cadrul acestor colectii iti vor oferi solutii functionale de iluminat care sa te ajute sa tii pasul cu ultimele tendinte in decorarea si amenajarea spatiilor de locuit.

Cauti o plafoniera performanta si usor de montat pentru casa ta? Ai ajuns exact unde trebuie! Astfel, te vei putea bucura de libertatea pe care o vei avea in decorare si in miscare data de inaltimea redusa a acestor corpuri de iluminat. 

Din aluminiu, otel, fonta sau plastic de inalte calitate, cu surse LED, cu un colorit in general discret, plafonierele de exterior sunt o solutie destul de simpla, dar eficienta pentru iluminatul exterior.

Care este cel mai potrivit nivel de iluminare?

La modul general se poate considera ca minimum necesar 20W/mp de pardoseala sau detaliat, nivel de iluminare măsurat în lx, la inaltimea de 0,85 – 1,0 m de la pardoseala:
• in dormitoare: 50lx;
• in camere de zi: 50-100lx;
• in bai: 75 lx, dar la oglinda 100-200lx;
• in bucatarii: 100 lx;
• pe zonele de circulatii interioare: 75-100lx;
• -pe scari: 50-75lx;
• in anexe (garaje, debarale): 50lx;
• local pentru citit (pe suprafata de lucru): 300lx sau 500lx.

Comanda acum unul dintre miile de corpuri de iluminat disponibile pe eOrion si profita de garantia extinsa si livrare rapida si gratuita!

Poate cel mai important element in luarea unei decizii si planificare este sa stii exact care va fi elementul principal in casa ta. Spatiile pot fi destinate relaxarii, treburilor casnice, muncii. Este foarte important ca fiecare camera sa aibe o menire prestabilita pentru a putea alege corpurile de iluminat potrivite. De asemenea, nevoile tale sunt pe primul loc si trebuie sa stii ce tipuri de iluminare necesita fiecare. 

Iluminatul este capabil sa sustina atmosfera dorita in fiecare sectiune a locuintei: primitoare, dar si reprezentativa pentru zona de acces, revigoranta si in acelasi timp incitanta la actiune pentru zona de lucru, dar calma si relaxanta pentru zona de zi, odihnitoare pentru zona de noapte. Lumina artificiala controlata ca amplasare, intensitate si culoare este un mod eficient si simplu de a crea confort si personalitate.

Eorion – un showroom complet cu corpuri de iluminat, materiale electrice si automatizari. Infoline 0744.33.14.14; 430013 Baia Mare, Bd. Bucuresti 108
Luni – Vineri: 7-18
Sambătă: 8-13

Descopera corpurile de iluminat eOrion si opteaza pentru solutiile cele mai bune de iluminat decorativ interior sau exterior! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.