Fototapetul este un trend absolut – afla despre fototapetele modern de la Deco Perete!

Design-ul interior a avut parte de o evolutie fabuloasa in ultimii ani. S-a trecut usor usor de la elemente simplista la unele din ce in ce mai elaborate.

Asa s-a intamplat si in ceea ce priveste modalitatea prin care sunt decorati peretii. S-a trecut de la varul simplu, clasic, in culori uni la tapete pentru perete si, mai nou, la un trend extrem de apreciat: fototapetul.

fototapetul

Fototapetul este de fapt un material care imbraca un perete drept, fara niciun fel de denivelari si care reda, exact ca si o fotografie, o imagine.

Fototapetul 3D – noul trend in materie de design interior

Daca doresti o abordare altfel, inedita pentru decorul peretilor din casa ta, incearca un fototapet modern, in varianta 3D. Acesta vine la pachet cu o multime de beneficii precum:

  • Poate fi aplicat foarte usor – nu ai nevoie decat de un fototapet si un adeziv special pentru acesta. Mare atentie insa! Ai nevoie de o suprafata foarte dreapta pe care sa fie aplicat, in caz contrar pot aparea denivelari, bule de aer, iar imaginea nu va mai avea acelasi aspect. In plus, nu ai nevoie de un expert in amenajari interioare, il poti aplica tu.
  • Nu faci deranj – aplicarea fototapetului este foarte simpla si nu presupune niciun fel de mizerie, asadar nu vei avea de facut curatenie generala dupa acest gen de renovare.
  • In functie de modelul ales, poate fi chiar si lavabil sau superlavabil – in functie de materialul din care este confectionat poate fi curatat fie cu o carpa uscata, fie cu ajutorul uneia umezite in apa curata.
  • Este potrivit oricarui stil de decor ai avea in incapere – accesand magazinul online Deco Perete, vei descoperi o colectie impresionanta de fototapete 3D si nu numai. In cazul in care doresti sa vizualizezi doar modelele ce se potrivesc stilului de design pe care il ai intr-o incapere, poti selecta un tip de decor din partea stanga a paginii. Ai de ales intre decor clasic, contemporan, discret, elegant, industrial, mediteranean, minimalist, modern, romantic, rustic, scandinav, japonez, boem sau vintage.
  • Ai la dispozitie o varietate de teme din care sa alegi – in cadrul magazinului Deco Perete gasesti fototapete 3D pentru toate gusturile, intr-o varietate de teme atat de mare, incat nici nu vei sti ce sa alegi. Teme precum arhitectura, apus de soare, copaci, abstract, palmieri, texturi naturale, forme geometrice, orase, maritime, cu peisaje exotice si multe alte – pe toate le regasesti in oferta magazinului.

Asadar, ai toate motivele sa iesi din conventional si sa iti decorezi locuinta in stil modern, cu ajutorul unui fototapet 3D de la deco-perete.ro. Descopera intrega colectie accesand site-ul oficial al magazinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.